Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday, 15 July 2012

Harley-Dag Woerden 2012

                       Harleydag Woerden 2012

                                Door Onno “Berserk” Wieringa

Het onmogelijke werd mogelijk: een gezellige Harleydag!


Ondanks de abominabel slechte weersverwachtingen zetten de mannen van de Harleydag Woerden met z’n allen de schouders eronder, het Exercitieterrein in de binnenstad van Woerden werd weer omgetoverd tot een van de leukste locaties voor een Harleydag en voor de zekerheid werden en passant een paar Kawasaki’s aan de weergoden opgeofferd…


En dat hielp! Want op veel plaatsen was het noodweer en stonden straten en kelders blank, op de Harley-Dag Woerden bleef het droog tot twee uur, een bui loosde kort haar nattigheid en al snel klaarde het weer op. Het middenveld was helaas al snel uitgedund, waar eerst rijendik de motoren stonden, was na vijf minuten nattigheid een bijna leeg veld, jammer. Want degenen die zo vroeg vertrokken hebben veel gemist. Want wat een bijna onmogelijke opgave leek, werd tijdens de Harley-Dag Woerden 2012 toch mogelijk gemaakt: een waanzinnig gezellige Harleydag!


Want zoals elk jaar weer, had Harleydag Woerden er alles aan gedaan om de bezoekers een dag vol entertainment te bieden. Live muziek op de stage van de band Strike2, optredens van de dansgroep Cowgirls, een spetterende stuntshow van Arian van Zweden met zijn lieftallige assistentes Esmee en Nikkie, een enorme feesttent, groot springkussen luchtkasteel voor de kids, tientallen stands met biker goodies, Harley-Davidson Amsterdam met de nieuwste Harley’s en de Jump Start waar niet-motorrijders de ervaring van het motorrijden konden ondervinden, het podium met de motoren van de organisatoren, een grote kraan waar een Harley aan bungelde, veel eet- en drinkelarij, alles was er om het publiek te vermaken!


In de burnout pits werden twee Kawa’s aan de weergoden geofferd. Met krijsende motoren gingen de achterbanden in vette rookwolken op… Alsof er nog niet genoeg wolken boven Woerden tijden de Harley Dag Woerden 2012 hingen! Maar ook stuntrijder Arian van Zweden en zijn team wisten ondanks een natte baan toch weer knappe stunts met de Suzuki te presenteren, veel rook, vuur, wheelies en stoppies maakten deel uit van het programma en het publiek vond het schitterend.


Thanks voor de gezelligheid en gastvrijheid, Harley-Dag Woerden Team!

Binnenkort meer foto’s op www.onnowieringa.blogspot.com en een reportage in Bigtwin Magazine.

Enjoy the photo's of Harley-Dag Woerden 2012!


                               You too Baby!
      See ya next year at the Harley-Dag Woerden!


1 comment: