Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 8 October 2012

Opening Harley-Davidson West Coast Motors Alkmaar


Opening West Coast Motors AlkmaarWest Coast Motors opende 7 oktober 2012 spectaculair de nieuwe zaak!

Op 7 oktober werd het nieuwe pand van Authorized Harley-Davidson Dealer West Coast Motors geopend. Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt om het pand om te toveren in een modern H-D Dealership, waarin de eigen West Coast sfeer behouden is gebleven. Een ongekende drukte maakte deze dag onvergetelijk!
Honderden motoren reden mee met de Ride In naar de nieuwe zaak
van Harley-Davidson West Coast Motors in Alkmaar


Als de Ride In aankomt staat het al zwart van de mensen

Al vroeg in de morgen ronkten vele honderden Harley-Davidson’s naar Alkmaar, om bij het oude pand te verzamelen. Rond één uur vertrok de stoet naar het nieuwe pand van Harley-Davidson West Coast Motors, waar zich al honderden mensen verzameld hadden om de Ride In bij te wonen. Honderden en honderden motoren reden mee en langs de weg stonden mensen te klappen, een spektakel van jewelste! Een parkeerplaats was er niet meer en al gauw stonden alle straten vol motoren. Rond het pand stond het zwart van de mensen, ongeduldig werd op de opening gewacht, iedereen wilde met eigen ogen Harley-Davidson West Coast Motors bekijken!

Martin Mulder (Harley-Davidson Benelux), Jan en Bas LeekKort daarop volgde de officiële opening van Harley-Davidson West Coast Motors. Met korte toespraken van Jan en Bas Leek, die beide duidelijk onder de indruk van de enorme menigte waren, volgde Martin Mulder, Country Manager Harley-Davidson Benelux, “Het is geweldig dat West Coast Motors verhuisd is naar dit prachtige nieuwe pand met de kenmerkende uitstraling van West Coast Motors; met veel sfeer en gezelligheid. Het is fantastisch om te zien hoe het Nederlandse dealernetwerk groeit en in volle beweging is. Ik was hier vorige week met de directeur van Harley-Davidson Europe en die was dusdanig onder de indruk dat hij veel foto’s maakte en liet weten dat dit Dealership van Harley-Davidson West Coast Motors een van de mooiste, zo niet hét mooiste H-D Dealership van Europa is!”

Zoals het hoort: volgas met bulderende uitlaten op de Harley-Davidson door het pand scheuren! Eerst Bas en gelijk er achteraan Jan Leek!
 
 
 
Bas en Jan Leek werden op een champagneregen onthaalt!
 
Met bulderende uitlaten werden daarna de motoren van Jan en Bas gestart en door de met oranje slingers die voor de achteringang hingen reden zij door de nieuwe zaak van Harley-Davidson West Coast Motors, de vooringang uit naar buiten, waar zij getrakteerd werden op een luid applaus van de enorme menigte en een echte champagneregen! Harley-Davidson West Coast Motors was nu symbolisch geopend en het feest kon beginnen! Zowel voor als achter, en in de zaak, kon letterlijk over de hoofden gelopen worden, zo druk was het. Een stralende zon maakte het festijn nog mooier en de hele dag bleef het een komen en gaan van Harley-Davidson enthousiastelingen die vol bewondering Harley-Davidson West Coast Motors van binnen en buiten wilden bekijken. Er was gratis eten en drinken voor iedereen, broodjes hamburger en saté, lekkere hapjes en binnen was de gezellige koffiehoek de hele dag vol, buiten was de bar en de band Texas Sugar speelde de sterren van de hemel.Binnen ging iedereen eens goed Harley-Davidson West Coast Motors bekijken, de showroom, met veel hout en bakstenen afgewerkt, heeft een unieke, gezellige sfeer en daar zijn de Harley-Davidson’s te bewonderen; nieuwe modellen en occasions staan in het midden op de vloer, langs de wanden vindt je de Servicebalie en de Parts & Accessories, aan de andere kant vindt je de uitgebreide kledingshop. Waanzinnig mooi is de collectie oude, speciale Harley-Davidson’s die prachtig uitgelicht een plaats boven deze afdelingen hebben gekregen, en vanuit elke plek in de showroom te bezichtigen zijn.
 
 

Je kon letterlijk over de hoofden lopen,
zo druk was het bij de opening van West Coast Motors in Alkmaar West Coast Motors trakteerde op gratis eten en drinken

 
De routing in het pand is doordacht, Bas Leek heeft het pand zelf ontworpen en heeft de ruim 15 jaar ervaring die hij in de oude zaak opdeed, gebruikt om alles zo efficiënt mogelijk te maken. “Maar we hebben natuurlijk wel de sfeer meegenomen waar West Coast Motors bekend om staat!”


De moderne, lichte en ruime werkplaats

 
De uiterst moderne werkplaats is de ideale werkplek voor de speciaal hiervoor geschoolde H-D monteurs. Hier wordt efficiënt aan de motoren gesleuteld. De werkplaats, die ruim en licht is, is uiteraard voorzien van al het speciale H-D gereedschap. Er ligt een rubberen vloer, die niet alleen aan de hoogste milieueisen voldoet, maar ook extra bescherming aan de motoren en onderdelen biedt. Naast de werkplaats is een aparte ruimte, waarin stellingen staan, bedekt met speciaal vilt waar gedemonteerd spuitwerk netjes en veilig kan worden neergelegd tijdens de werkzaamheden aan desbetreffende motor.
 

In de koffiehoek was het druk en gezelligVeel hout en bakstenen dragen bij aan het gezellige interieur“We hebben twee zaken die vlakbij elkaar lagen, West Coast Motors Harley-Davidson en het Occasion Centre met de kledingshop die op de eerste etage boven het Occasion Centre zat, in een zaak ondergebracht,” aldus Jan Leek, die op 1 januari 2012 zijn zaak overdeed aan zoon Bas, maar nog steeds elke dag actief met de zaak bezig is.“Het is nu veel efficiënter, zowel voor ons als de klanten,” vertelt Bas.

Bas en Jan Leek trots voor de nieuwe zaak

Het hele team van West Coast Motors Alkmaar
 
Het hele team is meegegaan naar de nieuwe zaak, “Het is een nieuwe zaak met een ervaren team,” zegt Bas, en Jan vult aan, “We kunnen de klanten beter en efficiënter helpen.” Bas; “Buiten is er een grote Motorcycle Parking, waar iedereen veilig en in het oog de motor kan parkeren, ’s zomers staan er ook gezellige zitjes. Binnen is de koffiehoek annex bar, een soort ‘Hang-Out’ waar de klanten kunnen praten en genieten van de koffie, die ook in ons nieuwe pand gratis blijft!  

West Coast Motors Harley-Davidson
Madame Curiestraat 6
1821 BM Alkmaar
tel: +31 (0)72-5110629
fax: +31 (0)72-5110329
Het bleef tot eind van de middag druk bij West Coast Motors in Alkmaar
 
Veel succes in jullie nieuwe zaak gewenst,
en van harte gefeliciteerd!
 

 
 

No comments:

Post a Comment