Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Saturday, 15 February 2014

Derde Swapmeet H-D Vrienden Twente in Haaksbergen


Derde Swapmeet H-D Vrienden Twente  in Haaksbergen


Beduusd door de grote drukte staat Thijs, een van de organisatoren van de Swapmeet  in Haaksbergen, achter zijn stand en regelt ondertussen van alles. Slechts een paar euro entree wordt gevraagd, daarvoor krijg je ook een kop koffie, dus dat is een mooi begin. 


Net als vorig jaar zijn ook ditmaal drie bescheiden halletjes van de Swapmeet van de H-D Vrienden Twente goed gevuld met de creatiefste stands vol met de mooiste en vaak best wel zeldzame onderdelen. Veel Harley-Davidson spul, maar ook Indian en hier en daar wat Engelse onderdelen worden te koop aangeboden. 


De ‘Ugly Twins’ zorgen voor een gezellige muzikale  ondersteuning, tot de stoppen er weer met een fikse klap uitvliegen en onder luid gejuich de Swapmeet in het halfduister wordt voortgezet. De ‘Ugly Twins’ spelen ook rustig door, na hun aankondiging dat zij ‘vanaf nu ook een akoestisch  duo vormen’.


~
Allemaal mooie spulletjes voor mooie prijsjes te koop!


Zo'n bolderkar wil iedereen wel hebben

Twentse humor is vaak gortdroog, maar bij binnenkomst rond tien uur ’s morgens in het gebouw waar de Derde Swapmeet van de H-D Vrienden Twente in Haaksbergen plaatsvindt, zien we al een flink aantal heren stevig ‘bieren’. Zeker om die droge humor te compenseren? Het is oergezellig, het lijkt een reünie waar alles en iedereen elkaar kent, tips geeft over motoren en onderdelen die te koop staan en technische wetenswaardigheden worden uitgewisseld. Struinend over de Swapmeet van de H-D Vrienden Twente langs de geïmproviseerde kramen en stands (planken over pallets met zakken zand en cement voor degenen die geen tafels hadden meegenomen) blijkt het aanbod weer erg breed. Heel veel H-D onderdelen, van recente modellen tot heel erg oud, wat Indian onderdelen en zelfs enkele complete motoren staan te koop.   

Bram was er ook...

  
In de hallen van de Swapmeet van de H-D Vrienden Twente is het aanbod weer groter dan voorgaande jaren en de prijzen zijn over het algemeen meer dan redelijk, handelen mag en met leuke koopjes zien we mensen eind van de middag tevreden huiswaarts keren. Ook enkele bedrijven presenteren zich, zoals Eaglerider en TB Travel die je (motor)droomreis verzorgen.  Verder is het een echte, ouderwetse Swapmeet, zoals hij ooit ook bedoeld is. Er wordt geruild en gehandeld en iedereen heeft er plezier in. Het is duidelijk, hier komen de echte motorliefhebbers die gezelligheid en leuke onderdeeltjes voor leuke prijsjes zoeken èn vinden!


Volgend jaar komen we weer graag naar de Swapmeet van de H-D Vrienden Twente 
in Haaksbergen, bedankt!

in Haaksbergen bekijken? 
Kijk op www.madnessphotography.eu bij Photo Galleries 2014! 

No comments:

Post a Comment