Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Tuesday, 1 April 2014

Feestelijke Opening nieuw pand H-D Luxembourg

Feestelijke Opening nieuw pand H-D Luxembourg

In Moutfort, iets ten zuidoosten van de stad Luxembourg, werd afgelopen vrijdag het nieuwe pand van H-D Luxembourg feestelijk geopend. Een lichte showroom, uitgebreide kledingshop, efficiënt magazijn en een moderne, volledig uitgeruste werkplaats bieden de Harley-Davidson rijder alles wat zij te wensen heeft. Ruim 1200 m2 Harley-plezier is sinds november afgelopen jaar gerealiseerd door Dealer Principal Carlos Lobo, die in 2002 het dealerschap overnam.


Op donderdag werd er nog hard gewerkt om de bekende laatste loodjes af te krijgen, maar vrijdagochtend zag de zaak er piekfijn uit en was het team van H-D Luxembourg klaar voor de Grand Opening. Overdag was het al een drukte van belang, iedereen die in de buurt woonde kwam al een kijkje nemen. 


Carlos Lobo, 46 jaar, vertelt, “Ik ben al bijna 15 jaar Harley-Davidson Dealer in Luxembourg. We zijn uit de stad hier naartoe verhuisd omdat ik hier meer mogelijkheden heb, meer ruimte, meer licht en meer parkeergelegenheid. We zijn in november begonnen om deze, voorheen Peugeot garage, om te toveren in een gezellige Harley-Davidson zaak, met een heel eigen sfeer.”
 In de werkplaats werken zes monteurs, in de showroom, kledingshop en het magazijn zijn er zestien mensen werkzaam, totaal dus 22 man die in dienst staan van de H-D Rijder, die hier een centraal punt heeft gevonden, langs de doorgaande route A2 naar Remich, op slecht tien minuten van Duitsland en vlakbij Frankrijk en België.  “Tot nu toe, hebben we ondanks de verbouwing en de verhuizing, al meer dan vorig jaar in dezelfde periode verkocht, “glundert Carlos, “Ik ben gelukkig, ik zie de toekomst voor H-D Luxembourg zonnig tegemoet. Iedereen in de wijde omtrek spreekt positief over ons, zelfs uit de omgevende landen!”
De bekende laatste loodjes...

Op vrijdagavond was iedereen welkom om de zaak te komen bewonderen. De massaal toegestroomde bezoekers waren allen onder de indruk van de nieuwe zaak. Rond half negen mocht Adrian Johnson, Credit Director bij Harley-Davidson, als eerste het woord nemen.

Adrian Johnson, H-D

Adrian Johnson: “In 2002 ontmoette ik Carlos en zijn vrouw Marie-Jo. H-D besloot dat zij de juiste personen waren om het dealerschap in Luxemburg te gaan leiden. H-D moest toen veel investeren, maar het is ongelooflijk hoeveel Carlos en zijn vrouw investeerden om de Amerikaanse droom in Luxembourg te realiseren. Ik ben trots en blij dat het hen gelukt is en wij nu in een van de mooiste en grootste H-D dealerschappen in de Benelux te staan!”

Roel Rietveld, H-D

Roel Rietveld, Managing Director Regional Operations Benelux, Nordic, United Kingdom & Ireland bij Harley-Davidson: “Het ziet er waanzinnig uit, wij zijn ongelooflijk trots op wat Carlos bereikt heeft, niet  alleen Adrian en ik, maar het hele Benelux team wat hier vanavond aanwezig is, uit respect, maar ook om onze dankbaarheid te tonen. En met ‘ons’ bedoel ik de Motor Company. Carlos, je hebt ons gered toen het slecht ging in Luxemburg, maar niet alleen dat, je wist de afgelopen jaren zelfs 200 motoren per jaar te verkopen, de hoogste marketshare in heel Europa!”

Carlos en zijn vrouw Marie-Jo, H-D Luxembourg

Namens het H-D Benelux Team werd de H-D Dealer Plaque overhandigd aan Carlos en zijn vrouw, beide duidelijk zichtbaar geëmotioneerd. Prachtig om te zien dat het merk H-D steeds weer emoties oproept, of je nu rijdt of met gelijkgestemden op wat voor manier dan ook met het merk bezig bent, het maakt niet uit. Ook kreeg H-D Luxembourg een benzinetank van een H-D Breakout met bloemen overhandigd. Uiteraard waren er ook cadeau’s van klanten, leveranciers en het Luxembourg HOG Chapter.
Carlos: “Ik wil allereerst mijn vrouw Marie-Jo, mijn personeel en iedereen die heeft meegeholpen, voor jullie steun. Dank aan Harley-Davidson voor jullie hulp en support.”


Next generation BikerTeam H-D Benelux

Waarna de band ‘Lata Gouveia’ ons verraste met een spetterend optreden. Lekker in het gehoor liggende rock muziek, die invloeden van onder andere Bruce Springsteen en Dire Straits liet horen. Ze hebben al twee albums uitgebracht en zijn hard op weg een van de bekendste bands in Luxemburg te worden. 
Mooie gitaarsolo’s wisselen af met melancholische rocknummers, de bassiste Danielle speelt met zichtbare emotie op haar mooie gezicht. De band is vooral populair onder ‘oudere jongeren’. Wil je ze ook zien spelen, kom dan naar de Benelux HOG Rally in Luxemburg in het weekend van 6 t/m 9 juni in Larochette, Luxemburg, en dan zie en vooral hoor je ook de dames van de superrockband PRB Rock Experience weer op de stage te keer gaan!
Harley-Davidson Luxembourg
63, Rue de Remich 5330 Moutfort
T: +352 40 93 80

Eind van de week komen alle foto’s van de 
Grand Opening H-D Luxembourg en de band Lata Gouveia 
op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2014


No comments:

Post a Comment