Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday, 20 December 2015

Central Classics - Expo Houten 2015

Central Classics
Expo Houten 2015

Op de vraag of er behoefde was aan een goede oldtimerbeurs in het hartje van het land, werd duidelijk en met een volmondig JA! antwoord gegeven door de enthousiaste opkomst van de vele standhouders en de in grote getale naar Houten getogen bezoekers!
Het was zaterdagochtend vroeg al dringen geblazen om de hallen binnen te mogen. Twee hallen vol stond de bezoeker te wachten, een hal met motorfietsen, onderdelen en alles wat erbij hoort zoals documentatie, snuisterijen en memorabilia, in de andere hal hetzelfde laken een pak, maar wat bromfietsen betreft. Het is geen wonder dat iedereen veel vertrouwen in deze beurs had, de organisatie had er alles aan gedaan om het tot een succes te brengen en ook tijdens de beurs bleek het goed en professioneel te zijn opgezet. Alles verliep vlekkeloos, alleen de catering van de Expo Houten had waarschijnlijk niet op de enorme toeloop gerekend, want overal stonden lange rijen voor een bakje koffie en een broodje.


De meeste bekende bedrijven die zich met oldtimers bezig houden waren aanwezig, gelukkig ook veel kleine stands waar je voor weinig leuke oude spullen kon scoren. Werkelijk alles was aanwezig en de indeling en opzet waren goed gekozen. 


De Central Classics Oldtimerbeurs was een groot succes en het vervolg op 2 en 3 april 2016 zal ongetwijfeld weer veel mensen trekken. Ruim 7000 vierkante meter is al door internationale standhouders volgeboekt! 


Bekijk hieronder vast ruim 150 foto's van de eerste Central Classics Oldtimerbeurs. Op de website www.madnessphotography.nl komen deze week alle 215 foto's van de Central Classic
Oldtimerbeurs 2015 te staan. Kijk en geniet nog even na van al het moois! 


De onthulling van de wereldrecord machine van Aalt Toersen.Op de website www.madnessphotography.nl komen deze week alle 215 foto's van de Central Classic Oldtimerbeurs 2015 te staan.


No comments:

Post a Comment