Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Saturday, 31 December 2011

Eindejaarshappening Twin Service Enschede

Gezellige Eindejaarshappening Twin Service EnschedeZoals elk jaar werd ook 2011 bij Twin Service in Enschede besloten met een Eindejaarshappening. En dat houdt in het kort in; “Een gezellig samenzijn met elkaar, plannen maken voor het nieuwe jaar en het verlaten van 2011,” aldus eigenaar Vincent, die zijn klanten een gezellige middag biedt met hapjes & drankjes.

Uw gastheer Vincent
Een ECHTE kerstboom, opgetuigd met H-D Parts!
Uiteraard deed iedereen met de loterij mee!
Bij Twin Service Enschede werd het tijdens de Eindejaarshappening op vrijdag 30 december jongsleden halverwege de middag steeds drukker en het team van Twin Service Enschede had ook ditmaal weer een loterij georganiseerd waar je gratis aan mee kon doen en waarin leuke prijzen te winnen waren. De (summiere) onderdelenmarkt had wel wat groter gemogen, volgend jaar wat beter je best doen meneer Twin Service;  ‘We willen lekker in grote bakken met oude vette onderdelen en accessoires graaien!’ was een veelgehoorde kreet die middag…

Ook zijn vierde kerstbroodje werd met smaak verorberd...

Voor iedereen stond er de hele dag tijdens de Eindejaarshappening van Twin Service Enschede kerstbrood met koffie klaar, wat later in de middag vervangen werd door salades en alcoholische versnaperingen, iets wat de hoofdzakelijk Twentse bezoekers zich goed lieten smaken. De pinstripe demonstratie van Red’s Paint & Body trok veel bekijks, om de strakke lijnen te kunnen blijven trekken mocht hij dan ook helaas niet aan de drank.

Red's Paint & Body pinstripe demonstraties
De onderdelenmarkt mag best wel wat uitgebreider Vincent!
Zoals de meeste van dit happenings draait het ook bij Twin Service Enschede vooral om de gezelligheid en het samenzijn. De klanten waarderen dat erg en Vincent en zijn team mogen terugkijken op een leuke en geslaagde Eindejaarshappening!

Tukker County Choppers Christmas Tree

Twin Service
Josinkstraat 50
7547 AB Enschede
Tel. 053 – 4327492

Goed begin van het nieuwe jaar!

No comments:

Post a Comment