Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday 13 July 2015

All American Day Mill 2015

All American Day Mill 2015
 Gezellige All American Day 2015 in Mill

Rock ‘n Roll, Amerikaanse sleeën, luidruchtige Harley-Davidsons en Brabantse Gezelligheid, The All American Day Mill liet zich van haar beste kant zien! Van de grijze luchten trok niemand zich iets aan, dat was maar goed ook want op wat spetters na werd het een droge dag.



In het centrum van Mill, gelegen tussen Uden en Boxmeer, was in de Kerkstraat en de Hoogstraat een Amerikaanse themamarkt. Veel kramen met soms de gekste dingen, waren voor de liefhebbers van vintage en alles wat Amerikaans is een mooie gelegenheid om te
snuffelen. Van auto-onderdelen en lavalampen, modelauto’s en Rock ’n Roll kleding tot oude LP’s, je kon je hart ophalen. 








Bij de kerk en op de stoep stonden Amerikaanse motoren en auto’s, de terrassen werden in de loop van de middag toen het zelfs lekker warm werd, goed gevuld. Veel auto’s en motoren kwamen en gingen, maar het gros bleef de hele dag hangen op de All American Day Mill . 

De tekst op het shirt van de meneer hieronder verklaart de meneer hierboven...



Chevy Franky the VanMan


Cindy (Herbs & Colors) heeft heerlijke thee, 
die nog gezond is ook!
 
Ook de kids hadden het naar hun zin, een groot springkussen, schminken en natuurlijk een lekker ijsje en een patatje waren aanwezig om ook voor hen de All American Day Mill tot een leuke happening te maken.











Bezoekers werden verwelkomd met onvervalste Rock ’n Roll van de steeds populairder wordende Eight Ball Boppers, die op het podium bij Café de Winkel de hele dag lekker speelden en diverse mensen tot een vrolijk danspasje wisten aan te sporen. Bij Café Royal was het meer rockmuziek die ten gehore werd gebracht, met lekker veel variatie en met overtuiging gebracht. Even verderop, bij Grandcafe ’t Centrum, stond een heel leuk driemansbandje ouderwets akoestisch te spelen onder de veranda. 













Het was druk en gezellig op de All American Day Mill, waar niet alleen de lokale bevolking op afkwam, maar ook mensen van ver af. Zelfs een coole club die met cruiser- en chopperfietsen rijdt kwam op de All American Day in Mill langs. Laat je volgende keer niet afschrikken door slechte weersvoorspellingen en ga gewoon rijden!

























En zet het vast in je agenda, de volgende All American Day Mill is zondag 17 juli 2016.

Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa - www.madnessphotography.nl


Binnenkort een reportage van The All American Day Mill 2015 in Bigtwin Magazine!

Kijk voor alle 100 foto’s van All American Day Mill 2015 op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2015

No comments:

Post a Comment