Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday, 3 April 2016

Voorjaars Editie Central Classics Oldtimerbeurs Houten

Central Classics Houten - April Editie
Tuincentrumweer zorgt voor tegenvallende bezoekersaantallen?

Te mooi weer, werden alle stoere mannen naar de tuincentra gesleept door vrouwen met het voorjaar in de kop, of zijn twee Central Classic beurzen zo dicht achter elkaar (de laatste was in december) wat teveel van het goede?! Bovendien was net een week terug de Motormarkt Hardenberg geweest, waar  het enorm druk was geweest. En dan zie je dat er qua standhouders en bezoekers bij beide beurzen veel elkaar overlapt. Waarschijnlijk hebben dus veel bezoekers voor de andere oldtimerbeurs gekozen en wachten de decembereditie van Central Classics af.Aan de organisatie van de Central Classics Oldtimer Beurs in Houten zal het zeker niet gelegen hebben, er was veel aanbod, meer vierkante meters en alles verliep vlekkeloos. Ondanks minder bezoekers waren veel standhouders niet ontevreden en daar het de vorige keer zo vreselijk druk was dat je op sommige momenten niets rustig kon bekijken, was er nu alle rust om uitgebreid rond te snuffelen en met verkopers en bekenden relaxt te kunnen babbelen.

Toch heeft een organisatie veel bezoekers nodig om alle kosten zelfs maar dekkend te kunnen krijgen, en een evenement als de Central Classics verdient alle hulp om het te laten groeien, dus hopelijk zien we in december weer een enorme toeloop van bezoekers!

Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa

Bekijk nog meer foto's van de Central Classics Oldtimerbeurs Houten 2016 na de Jump-BreakHoeveel 'patina' had u gehad willen hebben?!


Het aanbod was groot en gevarieerd, zowel complete motoren en brommers,
alsook onderdelen en documentatie
Hans en Elisabeth, de drijvende krachten achter  Het MotorRijwiel !Leenes op z'n best, en dat twee maal...


Bekijk de 100 foto’s van de Central Classics Oldtimerbeurs op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2016 

No comments:

Post a Comment