Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday 27 November 2011

Motor Event Hardenberg 2011

Tekst & fotografie Onno „Berserk” Wieringa“ @ Madness Photography.


Motor Event Hardenberg 2011

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november opende de Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor de derde editie van Motor Event Hardenberg.




Custom Bike Award zag erg weinig deelnemrs
Het Vulcanet Team in Actie!


In de vier Motor Event Hardenberg hallen was er voor het publiek een zeer gevarieerd programma te zien. Want naast de motorbeurs, show, supercross en entertainment was er ook de custombikeshow. Op zaterdag was het erg rustig, de bezoekers konden daarom wel ongestoord rondkijken, deskundig advies inwinnen en allerlei nieuwe ideeën opdoen op het gebied van de motorsport.
Vele gebruikte en nieuwe motoren stonden er, hoofdzakelijk sport- en Offroad motoren, maar Barn’s Shop had een grote stand met custombikes en Xtreme Bikez had enkele Streetfighters meegenomen. Bij Moto Paint Assen was er erg veel mooi spuitwerk te bewonderen, waaronder een speciaal gespoten Yamaha. Naast motoren was op de motorbeurs van Motor Event Hardenberg ook veel te zien en te koop op het gebied van kleding, onderdelen en andere accessoires.

In de eerste drie hallen stonden de stands van alle motormerken en bedrijven. In de vierde hal was een uniek onderdeel van Motor Event Hardenberg, de Indoor Supercross. Daar werden elke dag spectaculaire wedstrijden gereden, waarbij verschillende disciplines van de motorsport aan bod kwamen. Met één entreekaartje kon de bezoeker van Motor Event Hardenberg 2011 zowel de Motor Beurs als de Indoor Supercross tijdens bezoeken. “Op deze manier creëren wij voor alle motorliefhebbers een aantrekkelijk uitje,” aldus de organisatie.



Veel mooi spuitwerk op de stand van Moto Paint Assen
Voor de custombike liefhebbers was het aanbod tijdens ‘t Motor Event Hardenberg wat magertjes, behalve enkele stands die custombikes of streetfighters showden en onderdelen en accessoires daarvoor verkochten, was er eigenlijk alleen de Custom Bike Award show. Daarin deden negen deelnemers mee, waarvan zes streetfighters, twee op H-D gebaseerde custombikes en een mooi omgebouwde Yamaha 1700 Roadstar in ‘Bagger’ uitvoering. Weinig, erg weinig deelnemers dus en daarom voor het publiek niet erg aantrekkelijk.



Op de stand van MCK kon je met twee wonderschone dames op de foto. Een donatie van €5,- werd daarvoor gevraagd, je deed dan gelijk mee aan de loterij waarin mooie prijzen te winnen waren en je steunde met het bedrag een heel goed initiatief; Racen Tegen Kanker. (www.racentegenkanker.nl) Het is te hopen dat veel bezoekers van Motor Event Hardenberg met hen op de foto zijn gegaan, ik heb die kans in elk geval niet laten schieten om met twee mooie dames op de foto te gaan en daarmee een goed doel te steunen.


Voor de custombike rijders zou het leuk zijn als er volgend jaar voor hen wat meer te zien is op het Motor Event Hardenberg, voor de Offroad en crossfanaten is de Motor Beurs  in Hardenberg een prachtbeurs met veel actie, spektakel en leuke dingen!
Streetfighters bij Xtreme Bikez
Coole mini-caravans, voor coole mini-bikes...
Moto 73 had ongetwijfeld de 'leukste en gezelligste' stand op Motor Event Hardenberg....
  






1 comment:

  1. Leuke foto bij die MCK dames Onno ;)
    Jeroen racer bij MCK is goede bekende van me.

    ReplyDelete