Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday, 20 November 2011

Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow – Rockin’ Jalopy’s Motorama Autotron-Rosmalen 2011

Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow – Rockin’ Jalopy’s Motorama
Autotron - Rosmalen 2011

Tekst & fotografie Onno "Berserk" Wieringa @ Madness Photography.nl

  
In het bekende Autotron in Rosmalen vulden de hallen zich tijdens het weekend van 19 & 20 november met de Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow.

  
In de gebouwen van het Autotron te Rosmalen kon het publiek van de Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow – Rockin’ Jalopy’s Motorama 2011genieten van  een enorm groot aanbod van klassieke automobielen en eigenlijk alles wat daarbij hoort; zoals kleding, gereedschappen, lieratuur, documentatie, schaalmodellen, onderdelen & accessoires en alle onderhoudsproducten. De grote hal en de Spykerhal waren geheel gevuld met stands en handelaren hadden een gigantisch wagenpark meegebracht.

In de Eventronhal was de Rockin’ Jalopy’s Motorama Hotrodshow. Tientallen hotrods en customcars stonden er, diverse autoclubs waaronder de Scrapers gaven act de précense. Veel lifestyle werd er verkocht en was te zien op de Motorama, in de vorm van Rock ’n Roll kleding, pinstriping, special paint en uiteraard vele leuke modelauto’s en de nooit ontbrekende T-shirts. Maar ook hier was er verkoop van gereedschap, documentatie, onderdelen en accessoires; de liefhebbers van Hotrods en Amerikaanse custom cars konden hun hart tijdens de Rockin’ Jalopy’s Motorama ophalen!Tussen de waanzinnig mooie en coole Hotrods stonden ook choppers en bobbers, de meeste op basis van een Harley-Davidson, Triumph of Yamaha. Helaas ook enkele ´stijlloze´ projecten die op basis van een nieuw blok en nieuwe onderdelen ‘oud’ en authentiek zouden moeten lijken, maar een aanfluiting voor de hele scene zijn. Jammer, maar gelukkig stonden er ook vele mooie motoren. Tjeerd van Short Cut Choppers uit Ede had een stand met leuke motoren en accessoires, samen met Led Sled Customs en Custom Bart. Sven de pinstriper en maker van het blad ‘Motorised’ was er uiteraard ook en onder de naam El Cheapo Kustom Works maakt hij ook nog steeds heel mooi spuit- en pinstripewerk. Dames van The Vanity Box uit Engeland maakten op de Rockin’ Jalopy’s Motorama de mooiste kapsels, de mannen van Schapekoppen Choppers hadden een leuke stand, er waren diverse pinstriping demonstraties te zien en leuke Rock ´n Roll livemuziek begeleid door een Rock ’n Roll dansgroep maakte het plaatje compleet. Was het op de zaterdag aardig rustig, des te drukker werd het op zondag!  Ook buiten stonden vele custom cars, Hot Rods en oude Amerikaanse auto´s, een enkeling was ondanks de kou en dikke mist toch op de motor gekomen.

Een gezellige en leuke editie van de Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow – Rockin’ Jalopy’s Motorama 2011 is weer voorbij, allemaal bedankt en tot volgend jaar!


Meer foto’s van de Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow – Rockin’ Jalopy’s Motorama in het Autotron, Rosmalen 2011, binnenkort op mijn website; www.madnessphotography.nl
De volgende generatie leert om prachtig, ambachtelijk werk te maken!
The Vanity Box

More photo's soon on www.madnessphotography.nl

No comments:

Post a Comment