Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 5 November 2012

Swapmeet Silent Gray Fellows 2012

Swapmeet Silent Gray Fellows Chaam, 2012Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa - www.madnessphotography.nl

Swapmeet Silent Gray Fellows Chaam 2012
In een ambiance die niet beter en gepaster had kunnen zijn, werd de Swapmeet van de Silent Gray Fellows in Chaam in het Chaamse Wapen een groot succes.

In de zaal achter het echt Brabantse café was niet één tafel onbezet en was het ’s middags bijna te druk om uitgebreid rond te snuffelen.

 
 


 

Alles wat met Amerikaanse motoren van voor 1966 te maken had was welkom, geen nieuwerwetse motoren, geen plastic, geen rommel, maar alleen maar oud staal waar de liefhebbers eerbiedig naar keken en veel spullen wisselden tijdens de Swapmeet van de Silent Gray Fellows tot tevredenheid van koper en verkoper van eigenaar. Een Servi Car, een mooie zijklepper, een Knuckleheadblok, het is zomaar een greep uit het aanbod. Tafels vol originele onderdelen, memorabilia en documentatie, als ´Kids in the Candy store´ liepen verzamelaars en liefhebbers rondje na rondje over de Swapmeet van de Silent Gray Fellows om er zeker van niets gemist te hebben.

 
Naast  de onderdelen verkoop is de  Swapmeet van de Silent Gray Fellows ook een reünie, iedereen uit ´het wereldje´ komt even kijken, maar dat ´even´ wordt steevast enkele uren langer dan gepland was; je ziet elkaar weer en alle projecten en ´vondsten´ van de laatste tijd worden weer uitgebreid doorgenomen, het ene gesprek is nog geanimeerder dan het andere en met een lekker bakkie Brabantse koffie erbij kon de dag van de Swapmeet bij de Silent Gray Fellows niet meer stuk. Gezelligheid en veel, heel veel mooie en bijzondere onderdelen bij de Swapmeet van de Silent Gray Fellows zorgden voor de perfecte combinatie en iedereen was dan ook dik tevreden. Met een entreeprijs van slechts drie euro, waarvoor je ook nog een kop koffie kreeg, is het weer een ouderwets goede swapmeet, eentje waar je met plezier naar toe gaat.

 
Zo blijkt maar weer dat kleine evenementjes als de Silent Gray Fellows Swapmeet minstens even leuk en gezellig zijn als grote evenementen. Hier proef je de echte motorsfeer, zie je onderdelen en motoren uit lang vervlogen tijden, vindt je dat originele foldertje waar je al zo lang naar op zoek was en ruik je nog olie en benzine, zoals het hoort…


  


 
Met dank aan de Silent Gray Fellows voor de gastvrijheid en gezelligheid, en Piet Bosboom voor de matsprijs van het oude Linkert chopper luchtfiltertje waar ik al zo lang naar op zoek was!  
 
 
Next Silent Gray Fellows Swapmeet will be held on November 3rd, 2013
 

 
 
 
 

1 comment:

  1. Onno , wij danken je voor je komst, je bijdrage door middel van bovenstaand leuke verhaal en de mooie foto's. Namens alle Silent Gray Fellows een welgemeend hartelijk dank. Tot ziens, SGF

    ReplyDelete