Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 30 September 2013

Motor Saloon Open House 2013

Motor Saloon Open House 2013
Open Huis – leek meer Gekken Huis!


De presentatie van de nieuwste Harley-Davidson Modellen die gewoonlijk tijdens de Open House Dagen bij de H-D Dealers worden gepresenteerd, is slechts een onderdeel van de Open House Dagen bij Motor Saloon in Amersfoort. Want in het laatste weekend van september was er ook deze keer zoveel te doen en te zien dat het ’t hele weekend een gekkenhuis was! Vooral de zondag was het enorm druk. De Open House ging die dag van start met een Ride Out, wat meer weg had van een Parade, in de kilometerslange stoet reden honderden Harley-Davidsons mee, de meeste lid van het Rock City HOG Chapter, wat bij Harley-Davidson Dealer Motor Saloon in Amersfoort hoort.De Ride Out had honderden deelnemers


Custom Stuntz zette zoals altijd een leuke en enthousiaste show neer!

Blues band ‘Twelve Bar Blues Band’ oftewel 12BBB

Tijdens de Open House 2013 bij Motor Saloon speelde de rock en blues band ‘Twelve Bar Blues Band’ oftewel 12BBB, drie sets, afgewisseld met fraaie stuntshows van het pasgetrouwde stel Johnnie Do en Stephanie, die samen het Stunt team ‘Custom Stuntz’ vormen. Ze rijden op een Buell XB9 en een H-D Sportster 1200. Het vrolijke en enthousiaste stel wordt gesponsord door American Lifestyle en ze reden in Amersfoort tijdens de Open House Dagen 2013 bij Motor Saloon de sterren van de hemel.  De bezoekers genoten van de muziek van de 12BBB band en het stuntspektakel van Custom Stuntz, waarbij wheelies, stoppies, burn-outs en krijsende banden en veel herrie niet ontbraken!Natuurlijk werd er tijdens de Open House Dagen bij Motor Saloon uitgebreid naar de nieuwste modeljaar 2014 Harley-Davidson modellen gekeken. In de kledingshop kon ’s middags bijna niet meer gelopen worden, zo druk was het! Er waren mooie aanbiedingen voor zowel kleding als accessoires waar gretig gebruik van werd gemaakt.


Gehoorbescherming is erg belangrijk en dat liet het Fonique Team zien


Special painter Frans de Weerdt met zijn mooie spuitwerk


H-D Insurance en H-D Finance stonden klaar om al je vragen over 
’n gunstige financiering en goede verzekering te beantwoorden


Derek van HOCO Parts gaf advies 
over hun goede en comfortabele Arai helmen


Jack Daniels liet lekkere drankjes zien die uiteraard bedoeld zijn om van te genieten ná de rit, vooral fijn om even warm te worden na een koude herfstrit!


Rokker kleding, goed en veilig


Veel belangstelling voor het leerwerk van Leather StreamAmbachtelijk werk van een kunstschilder


Crossroads Motortours

Beneden in de zaak waren tijdens de Open House 2013 Dagen bij Motor Saloon vele stands van bedrijven waar Motor Saloon mee samenwerkt, we zagen Polaroid brillen, Crossroads Motortours, Rokker kleding, Arai helmen gaf advies over hun goede en comfortabele helmen, H-D Insurance en H-D Finance stonden klaar om al je vragen over ’n gunstige financiering en goede verzekering te beantwoorden, gehoorbescherming is erg belangrijk en dat liet het Fonique Team zien. Jack Daniels liet lekkere drankjes zien die uiteraard bedoeld zijn om van te genieten ná de rit, vooral fijn om even warm te worden na een koude herfstrit! Daarnaast was ook tijdens de Open House Dagen van Motor Saloon het  mooie ambachtelijk werk van een kunstschilder te zien die motoren tekende en schilderde op het witte doek, stond special painter Frans de Weerdt er met zijn mooie spuitwerk en Gerda van Leather Stream was aanwezig met een grote stand vol voorbeelden en zij was ondertussen leer aan het bewerken.


Infostand HOG Rock Chapter City


Inschrijven voor de Demo Rides
Stephanie heeft het ook erg naar haar zin op de Open House van Motor Saloon!


Rijen dik stonden alle straten in de omgeving vol met hoofdzakelijk Harley-Davidson motoren


Gezelligheid op het plein voor de Motor Saloon


De kids konden zich gratis laten schmincken

Na al het kijken, praten en shoppen tijdens de Open House 2013 bij Motor Saloon werd op het plein nog lang genoten van het mooie weer, de live muziek en de vele activiteiten. Lekker drankje erbij of een hapje eten en vooral mensen en motoren kijken met z´n allen! Op het plein van de Motor Saloon was het dan ook tijdens de Open House 2013 het hele weekend een drukte van belang. Kids werden gratis geschminkt, er was een infostand van het HOG Rock City Chapter en had je lekkere trek dan stonden er onder andere een Poffertjes en BBQ kraam. 


Willem's Poffertjes


Broodje Beenham!

Wie wilde kon tijdens de Open House 2013 bij Motor Saloon op een van de vele nieuwe H-D MY14 modellen een proefrit maken. Er werd een bijdrage van €5 gevraagd, daar kreeg je dan ook een mooie pin voor. Het volledige bedrag wordt zoals elk jaar aan een goed doel gedoneerd, dit jaar Stichting Aap. Over apen gesproken, voor de kleintjes was er een leuk springkussen waar ze zich lekker konden uitleven. 


Open House was werkelijk een Gekkenhuis, maar gelukkig wel in de positieve zin. Een prachtweekend waar elke H-D liefhebber van jong tot oud het uitstekend naar zijn of haar zin had!

Motor Saloon
Siliciumweg 2
3812 SX Amersfoort
www.motorsaloon.nl 


Deze week komen alle 425 foto’s online op mijn website www.madnessphotography.nl

No comments:

Post a Comment