Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Wednesday, 7 May 2014

Greaserfest Gasketblowers

Greaserfest Gasketblowers

Rick's Place, de bekende Amerikaanse Diner bij Antwerpen, in Sint-Katelijne-Waver, 
was weer het middelpunt van Amerikaanse motoren, Custom Cars,  muziek en vooral veel gezelligheid tijdens het Greaserfest van de Gasketblowers.
De Rockabilly Lifestyle leeft in België en elk jaar gaan we met plezier 
naar het Greaserfest van de Gasketblowers. Timmy Smit won de Custom Car Show met zijn originele Hoto Rod Ford uit 1930. De 'Rod is helemaal authentiek en heeft geracet op de zoutvlaktes in Amerika en is zelfs als 'push car' gebruikt om de echte Belly Tank racers van vlak na de oorlog op gang te helpen. De belly tank racers waren gemaakt van oude, aluminium benzinetanks die onder de oude bommenwerpers hingen en door hun aerodynamische vorm en natuurlijk super lichte gewicht, uitermate geschikt waren om als basis voor een lichte, gestroomlijnde raceauto te dienen die het snelheidsrecord wilde verbeteren. 

Ook ditmaal was het weer bijzonder gezellig en druk, gelukkig met mooi weer wat de sfeer nog meer ten goede kwam. De ene na de andere V-Twin en V8 kwam aanrijden, de authentieke, echte oude auto's en motoren kregen een mooi plaats bij de diner toegewezen, de rest mochtparkeren in de ernaast gelegen straat waar ook veel merchandise stands waren neergezet. 

If you want to see all 365 photo's we made at the Gasketblowers' Greaserfest click HERE or go to www.madnessphotography.eu and click Photo Galleries 2014 


No comments:

Post a Comment