Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Tuesday, 19 May 2015

Indian Rally Lemmer 2015

Indian Rally Lemmer 2015

De jaarlijks terugkerende Indian Super Rally bij Mr. Indian, Tony Leenes, trekt altijd weer een gezellige ploeg mensen die de Indian Rally vaak als een soort reünie zien. 


Zoals gebruikelijk is de Indian Rally al op vrijdag druk bezocht, maar ditmaal werd het nog wat drukker door een grote groep Engelsen die de Indian Rally in Lemmer kwamen bezoeken. Op zaterdag werd traditiegetrouw de rondrit gereden door het mooie Friese landschap en ditmaal werd een bezoek aan het Opel museum in Tijnje in de rit opgenomen.  


De rit ging van start en Tony Leenes ging voorop met het zijspan, en de stoet, inclusief veel
leden van de Amerikaanse auto club North Coast Customs volgde.


 

Naast oude Opels staat er ook een leuke collectie van motorblokken, reclames en meer, wat een leuk sfeertje geeft.

 Het geplande Puch Racen bleek geen groot succes, Leenes wilde weer ´s zuunig doen en had een krijgertje gebruikt, maar die bleek zonder kickstarter alleen aangeduwd te kunnen worden en dat lukte niet omdat het wieltje geen grip krijgt op het gras. De Puch elke keer loskoppelen en weer starten bleek geen optie, dus hopelijk geeft Mtr. Indian volgend jaar wat meer centen uit en hangt er een mooie oude Scout aan de paal in plaats van zo´n lullig brommertje.
Bij het vallen van de avond ging de BBQ aan en werd gesmuld van lappen gebraden dood dier, die weg werden gespoeld met veel bier. En dan beginnen natuurlijk de silly games, waaronder het vermaarde ‘Stuurhangen’. En wát een koppen kunnen mensen dan trekken zeg, geweldig! 

Waarna de band het overnam en iedereen tot laat in de avond gezellig ouwehoerend en drinkend de diep de nacht in ging…

Met dank aan Lieke voor de kiekjes!

Bekijk alle 289 foto's van de Indian Super Rally 2015 op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2015

No comments:

Post a comment