Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Tuesday, 3 November 2015

Riverside Party Kampen

Riverside Party Kampen 
Drukker en gezelliger dan ooit!


Riverside Party Kampen
Groep na groep motorrijders kwam aangereden, er leek geen einde aan te komen. De kade in Kampen stond eind van de ochtend al stampvol en ’s middags was er geen doorkomen meer aan. De Riverside Party, georganiseerd door de Hell's Angels Kampen, is een gevestigde naam geworden bij de grote eendags-evenementen in Nederland. En daar mogen ze trots op zijn. 
Met elk jaar andere attracties voor jong en oud is er veel te doen en te zien op de IJsselkade in Kampen. De Indians van vader Henny en dochter Kim razen door de Steile Wand, muziekoptredens op het podium verwennen de oorvliezen en een Jet tractor schiet meterslange vlammen over de IJssel. Lange rijen met standjes, vette Amerikaanse auto’s en honderden motoren vullen de kade voor het HAMC Kampen clubhuis. 
Iets verderop aan de kade, viert de nieuwe zaak Riverside Motoren haar opening. Binnenkort meer over deze zaak in Bigtwin. Schuin ertegenover staat Pinstripe Ep een H-D Cross Bones met nieuw achterspatbord, van bijpassende pinstripes te voorzien. Sander Boom is intussen bezig om uit een groot stuk hout een prachtige HAMC Death’s Head met Wings aan het maken. Slijptol, beitel, zaag en een goed oog voor detail zijn de belangrijkste gereedschappen bij Woodcarving. Jong en oud heeft plezier vandaag bij de HAMC Kampen Riverside Party en ’s avonds was er de bekende support party, die zoals altijd tot diep in de nacht doorging.   Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa - www.madnessphotography.nl
 
Door technische problemen konden wij niet eerder publiceren, hiervoor onze excuses!
Kijk voor alle 116 foto’s van de HAMC Riverside Party 2015 op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2015


No comments:

Post a Comment