Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 23 April 2012

Opening H-D Point Drachten 21 april 2012

Opening van H-D Point in Drachten op 21/04/2012De officiële Opening van H-D Point in Drachten werd ondanks het slechte weer wat ’s morgens over het Friese landschap raasde, erg druk bezocht. Honderden Harley-Davidson liefhebbers kwamen in Drachten de spectaculaire opening van het nieuwe pand bijwonen.'s Ochtends verzamelde een grote groep bij de oude zaak

Ondanks de regen was het goed druk.

Voor de laatste keer samen koffie drinken in Leeuwarden

Yep, de oude zaak is nu echt helemaal leeg!
Vertrek bij de oude zaak in Leeuwarden
Vroeg in de ochtend verzamelde een grote groep Harleyrijders zich bij het oude pand van H-D Point in Leeuwarden om gezamenlijk, met uiteraard Dealer Principal Freerk van der Goot voorop, om in een lange stoet naar Drachten te rijden. Freerk draaide laconiek de deur van het oude pand op slot en samen met zijn vrouw achterop de Road King en zijn kids in het zijspan reden zij vrolijk lachend door de regen naar het nieuwe pand.

Vertrek vanuit Leeuwarden naar Drachten in de regen

Freerk en zijn gezin reden voorop in de lange stoet

Door de werkplaats met z'n allen!

De officieele opening van H-D Point!
Daar aangekomen werd het gelukkig droog en brak zelfs de zon zo nu en dan door. Het nieuwe pand werd ingezegend door met de hele groep motoren door de werkplaats te rijden, een fraai gezicht wat door vele belangstellenden werd toegejuicht. Freerk opende het pand even later door met zijn gezin op en in de Harley-Davidson zijspancombinatie door een groot H-D Point logo naar buiten te rijden. Na een toespraak, veel vuurwerk en confetti was de officiële opening van H-D Point Drachten een feit. Met een enorm buffet, waar gratis heerlijk eten en drinken werd geserveerd voor alle bezoekers, een coole stuntshow, veel leuke muziek, Friese gezelligheid en gastvrijheid werd de dag doorgebracht in Drachten.Nederland heeft in Fryslân een heel mooi dealerschap in Drachten, direct aan de A7 gelegen waar je van harte welkom bent.
Binnenkort een uitgebreid verslag in Bigtwin Magazine!
H-D Point van harte gefeliciteerd met de nieuwe zaak!


No comments:

Post a Comment