Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Friday, 1 June 2012

Harley-Davidson Rotterdam klaar voor de Grand Opening?

Door Onno “Berserk” Wieringa

Het team van Harley-Davidson Rotterdam, v.l.n.r. bovenste rij: Ger, Menno, Michel en District Sales Manager Francis Nijman van Harley-Davidson Benelux (importeur)
Onder: de broers de Graaf, Ed en Ron

                             Harley-Davidson Rotterdam

Het nieuwste dealerschap in Nederland al bijna klaar voor de Grand Opening?

We gingen even een kijkje nemen in Nieuwerkerk a/d IJssel waar over twee weken Harley-Davidson Rotterdam feestelijk geopend wordt.

De showroom met rechts voorin de ontvangstbalie


Het grote pand is wat betreft de facilitaire voorzieningen zo goed als klaar. De werkplaats functioneert al gedeeltelijk, het magazijn is al opgebouwd en staat vol met stellingen, de eerste schappen hiervan liggen al vol met onderdelen en onderhoudsmiddelen. Met gepaste trots laten de eigenaren, broers Ed en Ron de Graaf, het pand zien. Het interieur geeft met veel bakstenen en hout er in verwerkt een warme indruk. De ruimtes zijn groot, overzichtelijk en ruim en voldoen aan alle eisen waar een H-D zaak tegenwoordig aan moet voldoen om hun klanten zich welkom te doen voelen, maar tegelijkertijd de beste service en onderhoud te bieden die je als klant verwacht. De broers hebben veel werk verzet en hun enthousiasme straalt van hen af. “Maar het gaat niet om ons,” haasten de broers zich te zeggen, “Daar, dáár gaat het om!” ondertussen wordt veelbetekenend naar de rij motoren gewezen die net zijn binnengereden. “Harley-Davidson, daar draait het hier om, de gezelligheid, de beleving en de emotie, maar vooral het rijden!”
De koffiehoek is al klaar en wordt al gebruikt!
Het team is opgebouwd uit ervaren Harley specialisten die al vele jaren in de branche werkzaam zijn. Veel H-D rijders zullen monteur Michel, verkoper Menno en magazijnman Ger dan ook wel herkennen.  
De werkplaats is al functioneel
Buiten worden de laatste Harley-Davidson ‘Script’ logo’s op de gevel gemonteerd, zodat ook alle passerende voertuigen die op de A20 vlak voor Rotterdam langs Nieuwerkerk a/d IJssel rijden, zien dat dáár de zaak gevestigd is waar hun droommotoren verkocht worden.

Voor de zaak is een groot afgesloten terrein, gereserveerd voor klanten en bezoekers van de zaak die hun motoren er veilig neer kunnen zetten en bij goed weer lekker buiten kunnen zitten. Veel houten tafels en stoelen staan al klaar en dat geeft een uitnodigend gevoel. Het zou er in de zomer wel eens heel gezellig en druk kunnen worden!
In de komende weken wordt het interieur afgemaakt, het magazijn gevuld met alle benodigde onderdelen en accessoires, de kledingshop en de showroom ingericht en de laatste hand aan de werkplaats gelegd. Veel sterkte met de laatste loodjes en alvast succes gewenst met de nieuwe zaak!


Op zaterdag 16 juni is de officiële Opening van Harley-Davidson Rotterdam.
1ste Tochtweg 2A
Nieuwerkerk a/d IJssel
Meer info op harleydavidsonrotterdam.nl

1 comment:

  1. nou ik ben , samen met mijn motor vrienden Dennis, Edwin en john, geweest op de opening:geweldig! Ongelooflijk, je kunt wel zien dat Rotterdam(eo) snakte naar een 'eigen' regiodealer. Een prachtig pand met een nog mooier interieur. Het was gezellig en vond het 'vervelend 'om om 17 uur al weer weg te gaan...zo gezellig was het de 16e juni. Ik ga ook deze week meteen een afspraak maken om onderdelen te vervangen aan mijn eigen motor. Ook leuk om weer 'oude'bekenden (Michel, Ger en nog wat dames) te zien die daar (gaan) werken. Succes allemaal gewenst...en heren/gebroeders de Graaf:heel veel plezier en succes gewenst met jullie nieuwe zaak.

    met Harley-groet,

    Edgar Schouten

    ReplyDelete