Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday, 17 June 2012

Opening Harley-Davidson Rotterdam 16 06 2012

Door Onno “Berserk” Wieringa

                    Opening Harley-Davidson Rotterdam
Ron en Ed de Graaf
“Ongekend, wat een drukte, het lijkt wel een Harleydag!” Ed de Graaf, die samen met zijn broer Ron de Graaf eigenaar van Harley-Davidson Rotterdam is, zegt het met trots en verbazing. In slechts enkele maanden tijd hebben zij met hun team een prachtzaak weten te realiseren die afgelopen zaterdag, op 16 06 2012, geopend werd. In de middag werden al ruim tweeduizend bezoekers bij de Opening van Harley-Davidson Rotterdam geteld, de motoren moesten op parkeerplaatsen bij de buren worden geparkeerd en voor de auto’s was al helemaal geen plaats meer.
In de ochtend was het al gezellig druk, ruim voor elven waren de eerste bezoekers al binnen en toen om één uur de officiële opening was, stond het zwart van de mensen. Ook de zon was Harley-Davidson Rotterdam goed gezind en liet zich bijna de hele dag zien, geen druppel regen viel en de temperatuur was met ruim 20 graden lekker aangenaam.
Guus Drijver, Friesland Bank
Guus Drijver, directeur Friesland Bank Rotterdam, opende de zaak met een korte speech, “We hebben een stukje kunnen bijdragen aan het realiseren van Harley-Davidson Rotterdam, Ed en ron de Graaf hebben hier iets prachtigs neergezet, ze hebben van dit pand, wat twee maanden geleden nog helemaal leegstond, een prachtige winkel gemaakt. En kijkt u eens wat een publiek, er zijn wel tweeduizend mensen, dat is wel een applaus waard! We hebben vertrouwen in deze heren, het vergt enorm veel lef om in deze tijd te gaan ondernemen. Het mooie aan hen is hun businessplan, wat enorm aansprak; crisis, hoezo crisis?! Met z’n allen ondernemen en dit soort mooie dingen doen! We gaan ervoor en ik wil vanaf deze plaats, op dit moment, Harley-Davidson Rotterdam officieel openen; groot applaus voor de heren!”
Martin Mulder, Harley-Davidson Benelux
Waarna Martin Mulder, Country Manager Harley-Davidson Benelux het woord nam. “Ik denk dat wel duidelijk is dat ook wij heel erg blij zijn dat na drie jaar afwezigheid Harley-Davidson terug is in Rotterdam, we werden getroffen door de vastberadenheid van beide heren de Graaf, we hebben dan ook alle vertrouwen in de toekomst en dat dit een heel groot succes mag worden!” Een officiële Harley-Davidsonklok en het zo felbegeerde Harley-Davidson Dealerbord werden cadeau geschonken, waarna de wethouder van Zuidplas, Nieuwerkerk aan den IJssel, -in zijn leren pak, echte motorrijder!- het team van Harley-Davidson Rotterdam feliciteerde en veel succes wenste.Wethouder Nieuwerkerk aan den IJssel
Martin Mulder en Ed de Graaf
Ed de Graaf tenslotte; “We zijn anderhalf jaar keihard aan het werk geweest, er zijn veel mensen bij betrokken geweest en zonder hen was dit nooit gelukt, hartelijk dank aan allemaal! Deze dag is het helemaal waard, het is waanzinnig gaaf om jullie hier allemaal te zien en ik hoop jullie hier nog vaak te zien, bedankt allemaal!

Tijd om te gaan feesten en de band Levy Joe  speelde lekkere muziek, het prachtige weer deed steeds meer motorrijders besluiten om naar de nieuwe dealer Harley-Davidson Rotterdam te komen en de bezoekers bleven maar binnenstromen. Op het parkeerterrein bij de zaak en tot in de wijde omgeving stond het vol motoren en auto’s, binnen was het continue een gezellige drukte. In de werkplaats gaven de monteurs tekst en uitleg aan belangstellenden, buiten was het terras vol en bij de bar was het een drukte van jewelste. Diverse standhouders waaronder ExtemeWear, DAM Design, Jekill & Hyde en Snap-On lieten hun nieuwste producten zien. Harley-Davidson Insurance gaf informatie over verzekeringen, in de kledingshop van Harley-Davidson Rotterdam was de nieuwste collectie H-D kleding aanwezig. Bij de entree kon je met de nieuwste Harley-Davidson CVO FLHX Street Glide op de foto worden gezet als aandenken en zo was overal wat te doen en te zien, gezelligheid alom!

Pas rond zes uur werd het wat rustiger en met een tevreden gevoel kan het team van Harley-Davidson Rotterdam terugkijken op een waanzinnig mooie, drukke en fantastisch mooie Grand Opening!


                               Enjoy the photo's!No comments:

Post a Comment