Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Tuesday 12 February 2013

Heksenketel Treffen MC Kleppenjagers, Gemert 2013


Heksenketel Treffen 2013 MC Kleppenjagers, Gemert


Al jaren organiseert MC Kleppenjagers het Heksenketel Treffen. In het hartje van de winter, als het goed koud is en alleen de echte motorrijders, veelal met zijspan en in dikke warme kleding gehuld, de rit naar het Brabantse Gemert ondernemen. De naam is ontleent aan de grote Heksenketel, waarin boven het vuur een heerlijke soort Glühwein wordt gebrouwen, het recept is geheim...



Samen met Ad Donkers - LBS Zijspantechniek, 
hebben we het 'hele eind' gereden







Aan het eind van de middag, tegen het vallen van de avond is de temperatuur al ver beneden het nulpunt gedaald. Er staan al diverse tentjes en motoren blijven aankomen. Ondanks de kou heerst er een vrolijke, gezellige stemming als de meest vreemdsoortige zijspancombinaties in de schemer aan komen rijden. Bijna allen zijn het bekenden van elkaar en nadat het kampement is opgezet trekt iedereen richting de feesttent en het grote kampvuur ernaast, om zich rondom op te warmen, inclusief de binnenkant waar lichaam en geest met de nodige alcohol weer tot leven worden gewekt. 















De echte oude moffen om de handvatten,
 ideaal om lekker warme handen te houden!


Brrrrr, koud in tentje slapen!





Ja, het was koud!




Zelfs een jongeman uit Noord Groningen komt dapper met zijn Guzzi zijspan aanrijden en heeft de grootste lol in de rit gehad. Het is geen treffen voor mietjes, want niet alleen de rit is koud, in een tentje slapen is na een avond feesten ook een hele opgave! Het zijn allen stuk voor stuk motorrijders die veel rijden, avonturiers die genieten van het rijden, het gezelschap en de mooie verhalen die ze zelf vertellen en van anderen te horen krijgen. Geen bravoure te bekennen, alleen gezelligheid en de liefde voor het motorrijden. Zoals het hoort.



Ruim 300 kilometer uit Noord Groningen met de Guzzi zijspan!


Binnen brandde de kachel, was er warm eten en drank



Gezellig bij het kampvuur










Thanks MC Kleppenjagers voor de gezelligheid en gastvrijheid!




No comments:

Post a Comment