Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Friday, 1 February 2013

Salon Brussel 2013

Het Salon Brussel 2013

 
Salon Brussel 2013

Ruim 300.000 bezoekers trekken jaarlijks naar Brussel. De ‘Paleizen’ staan vol met de nieuwste  nieuwe modellen motoren en auto’s, verleidelijk gepresenteerd in een mooie  ambiance, niet zelden gegarneerd met een Belgische Schone op of bij het voertuig.

Nieuws op Het Salon was ver te zoeken. De motorfabrikanten hadden al hun kruit reeds verschoten op de Milaan Show, Intermot en andere soortgelijke beurzen. Toch had Triumph nog een verassing voor ons in petto met de primeur van de Triumph 1050 Tiger, wist Honda ons te verblijden met de presentatie van de retro Honda CB 1100 en konden we voor het eerst in Europa de Vicory Boardwalk live aanschouwen.


Het Sky Team introduceerde de Johnny Pag motorfietsen, leuke kleine choppermodellen die zeker de jongere generatie motorliefhebbers zal aanspreken. De inderhaast georganiseerde ‘Custombikeshow’ was als opvulling voor een open ruimte op het laatste moment toegevoegd, iets wat organisator Febiac mijns inziens beter niet had kunnen doen. De opstelling was op z’n zachtst gezegd niet fraai, net als vee op de markt, de motoren kwamnen daardoor niet tot z’n recht en bovendien stonden er standaard motoren bij die helemaal niets met custombikes te maken hebben…

 
 
Onthulling van de Triumph 1050 Tiger


 
 
 
 
Triumph 1050 Tiger
 
 
Harley-Davidson stand met 110th Anniversary modellen

 

 
'Art of Custom' Tank Collection bij Harley-Davidson
 
Harley-Davidson 'Breakout' 
 


  
Kawasaki VN1700 Voyager 
Kawasaki W800 Special Edition

 
Introductie van de Victory Boardwalk in Europa 
 
Victory Arlen Ness Vision


 
Yamaha XV1900A

 
Yamaha XVS950A 

 
EML Trikes


 
 
Custombikeshow
 


 
 
De nieuwe retro Honda 1100 stond er, maar Honda is ook goed bezig om nieuwe trends te volgen, zo stond de imposante ‘Bagger’ er ook, zonder meer een mooie motor.

 


 
Honda GL1800 F6B 'Bagger'


 
Honda 'Fury'
 
 


 
Can-Am
 


 
Coyote maakt als enige legale radardetectors,

 
maar heeft erg langdradige persconferenties... geeuw..


 

 
Suzuki Van Van


 
Suzuki VZR1800Z

 
Suzuki C1500T
 
 
De nieuwe Moto Guzzi California


 
SkyTeam minibikes

 
Johnnie Pag


 


  No comments:

Post a Comment