Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Tuesday, 5 February 2013

Swapmeet H-D Vrienden Twente Haaksbergen 2013

Swapmeet H-D Vrienden Twente Haaksbergen 2013
 
 
Na het succes van vorig jaar was deze tweede Swapmeet , georganiseerd door de H-D Vrienden Twente, minstens even gezellig, maar groter, nog beter en drukker dan de eerste maal.


Zo’n 33 standhouders hadden ’s morgens vroeg om zeven uur al hun kramen ingericht met oud spul. Echte liefhebberskost, waar ruim 350 bezoekers op afkwamen, ondanks het koude gure weer. Binnen was er koffie en thee om de bezoekers op te warmen, de gezellige ambiance en Twentse hartelijkheid deden de kou snel vergeten en al gauw werd menig biertje aan de bar genuttigd. Pannen vol verse gehaktballen vulden de hongerige magen, maar het belangrijkste was toch; lekker snuffelen tussen de oude gebruikte onderdelen. De H-D Vrienden Twente lieten zich ook ditmaal niet verleiden door de commercie en hadden strikte voorwaarden: Een onderdelenbeurs van Harley-Davidson en andere Amerikaanse motormerken, zowel klassiek als modern, maar beslist niet welkom waren  aanbieders van nieuwe goederen zoals, kleding, sierraden, brillen enzovoort! Alleen maar motoronderdelen dus bij de Swapmeet van de H-D Vrienden in Haaksbergen en daar werd heel veel van te koop aangeboden. Hoofdzakelijk echte oude spullen van Harley-Davidson maar ook Indian was er zat te koop. 
Er was om het grote aanbod kwijt te kunnen zelfs een hal erbij in gebruik genomen tijdens de Swapmeet van de H-D Vrienden in Haaksbergen. Leuke oude onderdelen die je niet gauw ergens anders tegen zult komen en zelfs enkele complete motoren stonden te koop. Er werd dan ook veel verhandeld en tevreden gezichten waren er te zien bij zowel kopers als verkopers. Bij de bar was een gezellige plek ingericht om bij te praten met oude bekenden en ernaast in huiskamerstijl een zithoek compleet met gezellig knapperend vuur. Bij de toch al lage entreeprijs van slechts drie euro was zelfs een kop koffie inbegrepen.Een mooi stilleven De Swapmeet Haaksbergen was ook ditmaal weer een leuke ruilbeurs met een zeer groot aanbod in oude onderdelen waar de echte liefhebbers dan ook van heinde en verre op af waren gekomen. Het hoeft niet altijd groot te zijn en met veel toeters en bellen; integendeel, dit soort kleinere evenementjes zoals deze Swapmeet van de H-D Vrienden in Haaksbergen, met een hechte groep liefhebbers in een ‘ons kent ons’ wereldje, heeft een sfeer die je het verleden laat proeven, waar motorrijders nog motorrijders waren en vriendschap, liefde voor het rijden en vooral de motorfiets zelf nog de belangrijkste emotionele drijfveren waren om op een motor te stappen. In Haaksbergen, bij de Swapmeet van de H-D Vrienden, mochten we hier weer even van genieten.
Bedankt H-D Vrienden Twente!

Lekker snuffelen tussen oude onderdelen
  De sfeer die je zoekt als je naar een echte ruilbeurs gaat


Net als thuis in de huiskamer


H-D Kop-zijklepperblok


Gezellig bij de barStandaard om de nek, nieuwe vrouw in de hand: tevreden naar huis!


No comments:

Post a Comment