Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Tuesday, 8 October 2013

American Meeting De Schipper Lommel


Al achttien jaar heeft De Schipper, door vrienden en bekenden meestal ’t Schippertje genoemd, een succesvolle Open Dag bij zijn Indian Store in Lommel gehouden. De laatste drie jaar is het meer een Rockabilly dag met bijpassende muziek uit die jaren geworden, iets wat steeds verder uitgroeit tot een groot evenement.
Op zes oktober was er weer ook ditmaal weer de jaarlijkse Amerikaanse Dag bij de Biker & Indian Store De Schipper in Lommel. American Cars, Bikes, Oldtimers en optredens van de rockabilly band ‘Out of Cash’ en van de Belgische kampioenen Rock ’n Roll dansen waren te zien, er was een gezellige bar, de zaak was geopend en op de buitenplaats stond het vol mensen die genoten van de muziek en een hapje en drankje namen.

In de middag stond het hele terrein stampvol met Amerikaanse custom cars en de straat voor de zaak stond vol met rijen dik geparkeerde Harleys, Custom Bikes en Café Racers. HD Hutten had bij de Amerikaanse Meeting bij De Schipper een stand en liet naast enkele speciale Harleys, ook de nieuwste Royal Enfields in diverse uitvoeringen zien. Op het terrein voor de zaak was ook een hoek waar de militaire voertuigen uit WOII samen stonden, enkele trucks, wat Jeeps en eenpaar mooie Harley-Davidson WLs stonden er en ernaast rijen Amerikaanse custom cars, vans, muscle cars, pick-ups en zelfs enkele hot rods en low riders waren gekomen.

Uw Gastheer, Dhr. De Schipper
Van jong tot oud, Amerikaanse motor- en autoliefhebbers 
hadden allemaal een geweldig gezellige dag. 

No comments:

Post a Comment