Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 28 October 2013

Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld,Stichting BARNEVELD90.

Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld 
van de stichting BARNEVELD90.


Organisatoren Kees en Conny van Ginkel hebben ook dit jaar de oldtimerbeurs in Manege "Voorwaarts" in Kootwijkerbroek weer tot een succes weten te brengen. De Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld voor motoren, bromfietsen en onderdelen werd al 29 jaar gehouden in de Markthal in Barneveld. Sinds twee jaar organiseren Kees en Conny de gezellige oldtimerbeurs in een manege in het vlakbij gelegen plaatsje Kootwijkerbroek.
Kees van Ginkel, 
organisator van de Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld
Zaterdag 26 oktober 2013 was de manege van de landelijke rijvereniging "Voorwaarts" het decor voor de liefhebbers van klassieke motoren en bromfietsen. De Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld, met zo'n 130 standhouders, bood ook ditmaal weer een enorme verscheidenheid aan onderdelen. De grote hal was ingericht met tafels en kramen met daarop een schat aan gemotoriseerd tweewielig oud spul. 


Naast klassieke motoren, tot bouwjaar 1965, en bromfietsen, worden er ook nieuwe en gebruikte onderdelen en documentatie aangeboden. Voor de liefhebbers van klassiekers en oldtimers is de Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld altijd weer een uitgelezen kans om op zoek te gaan naar onderdelen en accessoires, maar is ook leuk om te kijken naar de motoren en de sfeer te proeven. 

Met een entreeprijs van slechts €5,- en gratis parkeren is de Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld erg goedkoop, net als de meeste onderdelen en spulletjes die te koop werden aangeboden. Jammer dat er wel enkele standhouders zijn die het onderste uit de (olie-)kan willen hebben, want om voor een oud olieblikje, nog niet eens van een erg bekend merk, doodleuk €200,- te vragen, is toch wel erg hebberig, om over andere olie- en benzinereclamematerialen maar te zwijgen… Of ze het er ooit voor zullen krijgen is natuurlijk de vraag! Gelukkig waren de meeste standhouders erg schappelijk met hun prijzen en blijft het daarom altijd leuk en altijd de moeite waard om op beurzen als deze Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld een kijkje te nemen. 
Airbrush artiest John Beekink 

Veel Franse en Duitse motoren en onderdelen zagen we, maar ook mooi authentiek Engels materiaal en wat motoren uit het voormalig Oostblok als Jawa en dergelijke. Bijna iedereen kwam dan ook wel wat van zijn of haar gading tegen en de bezoekers en standhouders waren dan ook tevreden over de beurs. 


Het mooie weer zorgde ervoor dat van de vele bezoekers aan de Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld een groot deel op de motor kwam, wat buiten dan ook veel mooie plaatjes opleverde.


Met dank aan Kees, Conny en hun beide dochters voor een ouderwets gezellige Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld.   


Op zoek naar dat ene onderdeel van uw oldtimer?  Volgend jaar wordt de  de Oldtimer Onderdelenbeurs Barneveld weer gehouden in de manege aan de Essenerweg 88 in Kootwijkerbroek.

Kijk op onze website Madness Photography op de Evenementen Kalender voor de datum. 

1 comment: