Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Tuesday, 8 October 2013

Brabantse Biker Market Glabbeek, België

Brabantse Biker Market Glabbeek, België
 

Beni, zijn vrouw Erna en dochter Emelie zijn echte liefhebbers van motoren en organiseerden al eerder de Brabantse Biker Market met veel plezier en enthousiasme. Ook ditmaal was het weer een erg leuke meeting. De koffie met pruimenvlaai stond al klaar en daarna gingen we de zaal door op zoek naar leuke dingen. Hoofdzakelijk Harley-Davidson onderdelen lagen te koop, maar ook veel andere dingen zoals gereedschap en universele parts en accessoires. Op lange tafels lagen duizenden onderdelen te koop, van heel oud spul tot moderne onderdelen. Maar ook kleding en helmen waren voor zeer schappelijke prijzen te koop.
De Brabantse Biker Market werd gehouden in zaal ‘De Glazuur’ in Glabbeeek, een klein dorpje, grofweg tussen Brussel en Luik in. Veel bikers hadden, mede door het fantastisch mooie weer, besloten om op de motor naar de Brabantse Bikermarkt te komen en de parkeerplaatsen stonden begin van de middag helemaal vol.
Buiten was het op het terras een gezellig samenkomen en met een drankje erbij werden elkaars aankopen bewonderd. Ook buiten stonden diverse stands die het troffen met het uitzonderlijk mooie weer. Collega fotograaf Fritzzz was ook aanwezig en schoot mooie plaatjes, waaronder een modelshoot met Emilie.

Emilie op de foto gezet door Fritzzz van Duinen

De Brabantse Biker Market is een gezellig, klein evenement waar iedereen elkaar kent en en er nog voor ouderwetse prijzen leuke dingen kunnen worden gescoord. 
 
Beni; Organisator Brabantse Biker Market
 
Kijk voor de data voor volgend jaar 
Wil je alle foto’s van de Brabantse Biker Market Glabbeek bekijken, klik dan HIER  
 

No comments:

Post a Comment