Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 25 November 2013

Franky’s Motorcycles Onderdelenmarkt

Franky’s Motorcycles Onderdelenmarkt in Sneek

Tekst & fotografie Onno “Berserk” WieringaFranky’s Motorcycles in Sneek kocht recentelijk de hele voorraad en inventaris van een collega motorshop en dat was de aanzet tot een grote onderdelenmarkt die afgelopen weekend bij Franky’s Motorcycles plaatsvond. Vele gegadigden trokken naar Sneek om tussen alle onderdelen en gereedschappen hun slag te slaan.

 

Franky’s Motorcycles Onderdelenmarkt in Sneek besloeg een complete hal waarin alles netjes was uitgestald. Van complete motorfietsen tot bougiekapjes, van alles lag en stond er. Voor vriendelijke prijsjes werd alles van de hand gedaan en bijna niemand vertrok zonder iets gekocht te hebben.

Franky en zijn vriendin Itske waren goed voorbereid en samen met een aantal vrijwilligers maakten ze er een gezellig weekend van, compleet met muziek, ouderwets lekkere erwtensoep en snacks. Het onverwacht mooie weer deed velen besluiten om met de motor te komen. Het was binnen en buiten lekker druk gedurende beide dagen en de bezoekers van onderdelen Franky’s Motorcycles Onderdelenmarkt in Sneek namen uiteraard ook even een kijkje in de naastgelegen, geheel opnieuw ingerichte zaak, waar de gratis koffie klaarstond.Bekijk alle 40 foto's van Franky's Motorcycle
Professor Zernikestraat 7
 8606 JS Sneek

www.frankysmotorcycles.nl

No comments:

Post a Comment