Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Wednesday, 6 November 2013

Swapmeet ‘Silent Gray Fellows’ Chaam

Swapmeet ‘Silent Gray Fellows’ Chaam
(Klik HIER voor alle foto's)


Net als voorgaande jaren was ook ditmaal de Swapmeet van de Silent Gray Fellows niet alleen een groot succes, maar ook weer erg gezellig. Met een zaal vol onderdelen en alles wat met oude motoren te maken heeft, was er genoeg materiaal om uren rond te struinen. Alles wat met Amerikaanse motoren van voor 1966 te maken heeft vond je er. Ligt er op veel beurzen vaak meer ‘ouwe troep’ dan daadwerkelijk goede en mooie onderdelen, bij de Swapmeet van de Silent Gray Fellows lag er gelukkig alleen het laatste, dus het was zeker de moeite waard om naar het Brabantse Chaam te rijden, alwaar in ‘Het Chaamse Wapen’ allerlei moois te zien en te koop was. 


Veel Harley-Davidson onderdelen, vooral de WL modellen, maar ook andere oude types en daarnaast lagen er veel Indian spulletjes en documentatie van allerlei oude Amerikaanse motoren.   
En had je je ronde gedaan, kon je aan de bar even lekker koffie drinken – inbegrepen bij de toch al lage entreeprijs van €3,-! – en met alle bekenden kletsen. Want dit soort meetings zijn vaak een soort reünie, waar iedereen uit ‘het wereldje’ elkaar treft, bijpraat over projecten en de nieuwste aanwinsten laat zien. De diehards die met hun bike waren gekomen hadden veel bekijks, er stonden dan ook veel zeldzame en fraaie exemplaren bij!


De Silent Gray Fellows bestaan tien jaar, dus was het een extra feestelijke Swapmeet van de Silent Gray Fellows, drukker dan de andere jaren en de datum voor volgend jaar staat al genoteerd: op 2 november 2014, wederom in het ‘Het Chaamse Wapen’!


Met dank aan de Silent Gray Fellows voor de gastvrijheid en de gezelligheid!
Kijk voor alle foto's op www.madnessphotography.eu

1 comment:

  1. Hoi Onno,
    Net als iedereen, jij ook bedankt voor het komen. Het verslag geeft goed weer hoe de SWAPMEET was en de foto's zijn zoals altijd prachtig. Voor volgend jaar staat de 5de SWAPMEET al weer vast: 2 november 2014.
    Groet, Ton

    ReplyDelete