Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 25 November 2013

Oldtimer Beurs & Hot Rod ‘Rockin’ Jalopy’ Show Autotron Rosmalen

Oldtimer Beurs & Hot Rod ‘Rockin’ Jalopy’ Show 
Autotron Rosmalen


Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa – Madness Photography ’13-Crew’

Echte Hot Rods waren er helaas niet of nauwelijks te vinden op de Oldtimer Beurs & Hot Rod ‘Rockin’ Jalopy’ Show in het Autotron Rosmalen, wel heel veel mooie Amerikaanse custom cars die in de Eventronhal van het Autotron bewonderende blikken kregen van het publiek. Samen met de Oldtimerbeurs die in de Expohal plaatsvindt, is de Oldtimer Beurs & Hot Rod ‘Rockin’ Jalopy’ Show het grootste jaarlijkse binnenevenement voor customcar fanatici.

 In de perfecte ambiance, met pinstripers, customizers, airbrushers en onder de klanken Rock ’n Rollband ‘The Taildraggers’ was het weer een gezellige Hot Rod ‘Rockin’ Jalopy’ Show. Zo’n 50 auto’s en een dozijn motoren stonden te pronken. Clubstands van onder andere The Rumblers, The Polished Pistons, The Scrapers en andere clubs zagen we op de Oldtimer Beurs & Hot Rod ‘Rockin’ Jalopy’ Show in het Autotron Rosmalen, Short Cut Choppers had samen met Kustom Bart een leuke display en diverse kunstenaars waren her en der bezig met schilderen, airbrushen en pinstripen. Helemaal supercool; de drie mini Hot Rods van RustyBoy’s RatRods!


  
Naast het Eventron, in de grote Expohal en daarboven gelegen vide en in de Spykerhal, was als vanouds de Oldtimerbeurs waar klassieke en oldtimer auto’s te zien en te koop waren. Legio stands met onderdelen, documentatie en gereedschappen maar ook met gewone ‘huishoudelijke oude zooi’ probeerden hun waren te slijten. 
Als een wereldje op zich stonden er mooie, met veel geduld en oog voor de kleinste details gemaakte diorama’s, waarin landschappen en werkplaatsen minutieus waren nagebouwd. Veel collectors items, miniatuur modelauto’s en oude reclamemateriaal, voor de liefhebbers reden om uren te zoeken naar juist dat ene boekje of modelletje. Buiten op de parkeerplaats tijdens de Oldtimer Beurs & Hot Rod ‘Rockin’ Jalopy’ Show in het Autotron Rosmalen, was het ook de moeite waard om een rondje te lopen, al het oude spul lijkt soms wel een openluchtmuseum, we moeten maar hopen dat de overheid dat niet om zeep helpt met alle regeltjes en belastingonzin…   
Bekijk alle 240 foto's van de Oldtimer Beurs & Hot Rod ‘Rockin’ Jalopy’ Show in het Autotron Rosmalen op


No comments:

Post a Comment