Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Friday, 20 June 2014

Oldtimer Festival Hoornsterzwaag.

Oldtimer Festival Hoornsterzwaag. 


Motoren, auto's, vrachtwagens, trekkers, vliegtuigen en bromfietsen. Al vanaf 9.00 uur zagen we de deelnemers binnenstromen. Klassieke landbouwvoertuigen, stoommachines, pioniers, klassieke automobielen en motoren, sportauto's en racemotoren, stationaire motoren en strakke bromfietsen stonden op het grote evenemententerrein van het Oldtimer Festival in Hoornsterzwaag. 


Gedurende het lange Hemelvaartweekend was er veel te doen en te zien, 
niet te vergeten te luisteren, want er speelden ook veel bekende muziekbands!
Maar ook restauratieobjecten, onderdelen en accessoires stonden en lagen er te kust en te keur.
Nieuw dit jaar was de Jaarmarkt, die een groot succes bleek te zijn. 

Gedurende de hele dag was er live-muziek, een straattheater en een heus circus op het Oldtimer Festival Hoornsterzwaag. Beroemd zijn de  grasbaanraces met klassieke motoren en bromfietsen. Legendarisch is inmiddels de Zwarte Gekke Race met de meest idiote voertuigen op wielen, met een primeur: dit jaar waren voor het eerst in Nederland tijdens het Oldtimer Festival Hoornsterzwaag de Gemotoriseerde Sulky’s te zien. En alsof dat niet genoeg spektakel bood,  de organisatie staat erom bekend dat het de meest onwaarschijnlijke en wereldberoemde stuntartiesten weet te contracteren..!
Er waren op het Oldtimer Festival Hoornsterzwaag zelfs meerdere stuntteams die de gehele dag door levensgevaarlijke stunts uithalen in de speciaal daarvoor aangelegde Stunt-Arena.
Kijk voor alle foto's van het Oldtimer Festival Hoornsterzwaag op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 20141 comment:

  1. Prachtig om te zien al die oldtimers. Zelf heb ik een fiat 500 oldtimer die ik helemaal op heb geknapt en de ontbrekende onderdelen van heb gekocht. Ik ben er zo zuinig op en ik vind het ook altijd mooi om andermans oldtimers te zien.

    ReplyDelete