Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 23 June 2014

Seven Mountains Meeting OTC Zevenbergen


Seven Mountains Meeting OTC Old Town Cruisers, ZevenbergenDe twaalfde Sevenmountains Meeting bij Old Town Cruisers (OTC) in Zevenbergen, ging uiteindelijk gelukkig toch door. Peter;  “Al elf jaar lang hebben we hier een prachtevenement gehad, met alleen maar leuke mensen en een gemoedelijke, gezellige sfeer.” Hij vervolgt, “Tot ze dit jaar moeilijk begonnen te doen over de vergunning. Gelukkig begreep de gemeente dat wij hier een relaxte Open Dag organiseren, waarbij nog nooit iets aan de hand is geweest. Ik heb heel wat
moeten praten, maar de gemeente is ons terwille geweest en we hebben de vergunning net op tijd binnengekregen. Ik ben blij dat wij met onze klanten toch een gezellige Sevenmountains Meeting hebben vandaag!”
Iets wat zeker lukte, al in het begin van de middag liep het terrein van de voormalige oude suikerfabriek, al vol met motoren en trikes. OTC is ‘n vooraanstaand bedrijf op het gebied van trikes, en veel klanten rijden dan ook zo’n driewielig monster. Veel stands met bikergoodies, kleding en accessoires, een lekker in het gehoor liggende liveband en het onvermijdelijke broodje hamburger zijn ingrediĆ«nten die op geen enkele open dag mogen ontbreken. De Sevenmountains Meeting verliep zoals iedereen ook had verwacht in een opperbeste stemming en tot ver achteraan op het grote parkeerterrein stond het vol trikes & bikes.
In de zaak was het in de shop lekker druk, net als bij de bar en in de showroom stonden diverse trikes om te bezichtigen. Buiten was het een komen en gaan van twee en driewielers, de kids konden zich op een springkussen uitleven en Peter & Jolanda zijn uiteraard heel gelukkig met het feit dat de Sevenmountains Meeting doorging, dat het bovendien prachtig weer was en er een grote opkomst was!

Bekijk alle 220 foto’s van de Seven Mountains Meeting, OTC Zevenbergen op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2014 of klik HIER

No comments:

Post a Comment