Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Thursday, 17 July 2014

American Day Gilze

 American Day Gilze 2014Lange tijd werd de American Day Gilze in het fraaie naburige park gehouden, maar dat bleek teveel kosten met zich mee te brengen en daarom is de laatste jaren uitgeweken naar de Nieuwstraat waar ook Irish Pub The Banner is gevestigd. Achter de pub is een ruime parkeerplaats, die nu dient als centraal middelpunt van de American Day Gilze, waar de grote buitenbar staat en het podium in opgezet voor de live muziek.Dreigende luchten en een slechte weersvoorspelling – iedereen weet dat je je daar niets van moet aantrekken en dat bleek ook vandaag weer, want het bleef tot ver in de middag gewoon mooi weer! De Nieuwstraat is niet echt een fotogenieke locatie maar met aan beide zijden rijen Amerikaanse auto’s en verderop een enorme rij motoren, werd het aanzien van dit normaalgesproken rustige straatje danig veranderd!  Naast de ingang naar de bar stonden diverse standhouders, waaronder de bekende Motortassenshop, Chevy Franky the VanMan, en enkele kleding en sierraden standjes.
 Voor de kids was er ook entertainment, ze konden een airbrush tattoo krijgen of geschminkt worden en er stond een groot springkussen. Ook de gebruikelijke lekkere hapjes ontbraken natuurlijk niet. Op het podium speelde eerst de Brabantse Rockabilly band ‘”Kingsize Trio’, gevolgd door Slapback Johnny, afgewisseld met muziek gedraaid door DJ Frankie. In de straat stonden, ondanks dat het een klein wereldje is, toch weer enkele bijzondere auto’s en motoren die we niet eerder waren tegengekomen. Zo kwam vol trots Joyce in haar coole Chevy customcar aanrijden, stonden er enkele leuke Harley choppers en net voor de ingang, de deelnemers die helaas niet aan de American Day Gilze mochten deelnemen, zoals een fraaie Honda caf√©racer en andere leuke fietsen die niet van Amerikaanse afkomst zijn..

Dat de hond en zijn baasje in de loop der jaren steeds meer op elkaar gaan lijken, bleek toen een trike aan kwam rijden. Baas voorop en hondlief parmantig achterop, beide getooid met een stofbril en het zag er prachtig uit!Binnenkort reportage van de American Day Gilze in Bigtwin Magazine. Wil je alle 200 foto’s van de American Day Gilze bekijken, kijk dan op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries of klik HIER

No comments:

Post a Comment