Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 8 July 2013

All American Day Delft 2013

All American Day Delft 2013


All American Day Delft

Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa en de ’13 Crew’

Eindelijk een stralende dag, geen kou en regen zoals vorig jaar, maar een warme zon die de vele bezoekers van de All American Day Delft begroette!
De All American Day Delft is niet een van de grootste evenementen op dit gebied om naartoe te gaan, maar juist omdat het kleinschalig is, is het een gezellige en relaxte sfeer waarin liefhebbers van vooral oudere Amerikaanse motoren en automobielen elkaar treffen. 
Rond het grote veld waar de All American Day Delft 2013 was, stonden rondom stands met merchandise. Schaal modellen – voor degenen die eigenlijk een ‘echte’ in het groot willen maar niet kunnen betalen, en voor degenen die de ‘echte’ grote al hebben maar ook een klein exemplaar om mee in te spelen willen hebben -, leuke kleding, Rock ‘Roll en Rockabilly memorabilia en de vele bekende hebbedingetjes. Harley-Davidson Den Haag stond naast de entree van de All American Day Delft 2013 met een stand met de nieuwste Harley-Davidson modellen en in de tegenoverliggende hoek van het veld, naast de grote bar met gezellig zitgedeelte, was het podium gesitueerd waar de band ‘Cruise Control’ bekende Rock ’n Roll covers speelde.

Begin van de middag werd het steeds drukker op de All American Day Delft 2013. Aan de linkerzijde werden de motoren opgesteld, rechts stonden de Amerikaanse auto’s. Mooie Mustangs, perfecte patina pick-ups, coole Camino’s en begerenswaardige Buicks stonden te glimmen in de zon, de eigenaren er trots en vaak in de juiste outfit gekleed, er bij. 
Een hele club Victory rijders kwam bij de All American Day Delft 2013 aan, iets wat je niet vaak ziet in Nederland! Jongens van de Scrapers reden op hun oude stijl choppers het terrein op en trokken veel bekijks maar ook diverse Flatheads en coole customs knetterden over het grasveld. Fraaie zijspancombinaties en een prachtig gerestaureerde ’34-er Harley-Davidson stalen de show. Mooi en geheel in stijl kwamen ook wat scooter en brommerrijders aan, die perfect in het plaatje pasten! De All American Day Delft 2013 is een gezellig evenement waar je lekker over het terrein kunt banjeren, rustig foto’s kunt maken van de motoren en auto’s, waarna je met de eigenaar een praatje kunt maken en iedereen het zichtbaar naar zijn zin heeft. De All American Day Delft is een aanrader die je volgend jaar niet mag missen!


 
 

Thanks for visiting the All American Day Delft 2013


No comments:

Post a Comment