Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 1 July 2013

Open Dag Skull-Bikes en Global Custom Paint Waardenburg

Open Dag 30 Juni 2013 bij Skull-Bikes en Global Custom Paint
in Waardenburg
 

Nadat Skull Bikes en Global Custom Paint zich samen in een pand in Waardenburg hadden gevestigd, werd door veel mensen gereageerd. Iedereen wilde een kijkje komen nemen, en wat kan je dan beter doen dan een Open Dag organiseren? Op zondag 30 juni jongstleden een zonovergoten dag die qua weer niet beter had kunnen zijn, werd gekozen en honderden belangstellenden kwamen op de motor naar S&G in Waardenburg getogen. 


 Naast vele werken van eigen hand, zoals door hen gebouwde en gespoten Coole Custom Bikes en ander speciaal spuitwerk, waren ook airbrushkunstenaars live aan het werk, zoals Gea, die fraaie airbrush tekeningen maakte terwijl iedereen op haar lip zat om mee te kijken, iets waar Gea met al haar ervaring niet gauw meer nerveus van wordt! Henk van Eck hield in de hal van Global een expositie met zijn mooiste schilderijen. 


Deze getalenteerde schilder maakt doeken met auto’s en motoren in een heel eigen stijl, en weet de voertuigen in een perfect bijpassende entourage met de kwast te vereeuwigen. Vooral custom Bikes, Harley-Davidsons, Amerikaanse auto’s en klassiekers worden geschilderd, maar ook speciale trikes en dergelijke worden door hem gedetailleerd als kunstwerk neergezet.Buiten was een bar, de verplichte vette hap, er kon een visje worden gehapt en de live muziek van de Marshall Brothers probeerde het geronk van de vele motoren te overstemmen. Veel groepen deden de Open Dag bij S&G aan en net als een groep vertrok, kwam vaak de volgende Waardenburg alweer binnenrijden. Binnen bij S&G kon je zien hoe er gespoten wordt, poedercoating tot stand komt en custombikes gebouwd worden. 


Later op de middag was er nog een striptease act, waar Mike van Skull Bikes zich gaarne als vrijwilliger voor opofferde. Een geslaagde dag en voor wie het gemist heeft, maak een afspraak en ga er zelf eens een kijkje nemen!


Mike van Uden en Leo Baars 

S&G Waardenburg //  Skull-Bikes  // Global CustomPaint 
Zandweistraat 10, 4181 CG Waardenburg
www.sgwaardenburg.nl

No comments:

Post a Comment