Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 15 July 2013

F.A.S.T. Surf & Hotrodding Weekend Scheveningen 2013

F.A.S.T. Surf & Hotrodding Weekend 2013
FAST Surf Village Scheveningen

Tekst & fotografie Onno "Berserk" Wieringa - 'The 13 Crew'
www.madnessphotography.nl Vorig jaar zat het weer niet mee, nu gelukkig wel! Wind en zon zorgden niet alleen voor ideaal surfweer, maar ook door de motor en autojongens werd de strakblauwe hemel zeer gewaardeerd! Al vroeg in de middag kwamen de eerste Amerikaanse custom cars bij het F.A.S.T. Surf & Hotrodding Weekend Scheveningen 2013 aan, de meeste voorzien van een vet V8 blok, zoals het hoort. De motoren lieten wat langer op zich wachten, wel kwamen er in de loop van de middag wat coole Japanse fietsen en een enkele H-D aangereden.
F.A.S.T. Surf & Hotrodding Weekend Scheveningen 2013

De Street Artist Sebastiaan Aguirre, uit Quito in Ecuador, was de hele dag druk bezig om een zeecontainer op het terrein van een mooi kunstwerk te voorzien. Boven op het duin, aan de bar en op het terras kwamen de eerste belangstellenden binnengedruppeld. In de middag was het nog lekker rustig, maar in de loop van de avond werd het algauw drukker en met live muziek van bands als Surfraders, The Peptones, Black Tarantulas, Beyond Lickin’, Babyfase Nelson en de Duitse bands Redlight6 en de Jukebox Pussy’s werd het een coole surf party. De plek, bij het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen, is perfect en je vindt er een echte surfstad, compleet met bijbehorende typetjes, waaronder de helaas onvermijdelijke hippies. Er staan oude zeecontainers die omgebouwd zijn en die je kunt huren als slaapplaats. Je zit vlakbij de zee, heerlijk om ’s avonds met je custom bike of car over de boulevard te cruisen!

Een mooiere locatie dan deze kan je je nauwelijks voorstellen. Het FAST Surf & Hotrodding Weekend 2013 evenement, mede georganiseerd door oude bekende ‘Lucky Lenn’, onder andere bekend van het pinstripen en de Lucky 13 kledinglijn die hij verkoopt, werd ditmaal voor de derde maal gehouden. Volgend jaar hopen we meer tijd te hebben om dit leuke evenement wat uitgebreider te kunnen vastleggen!

Mr. Lucky Lenn

Live te zien; Street Art door Sebastian Aguirre, afkomstig uit Quito, EcuadorNo comments:

Post a comment