Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday, 15 July 2013

Harley-Davidson Experience Truck bij ADO Den Haag

Harley-Davidson Experience Truck 
bij Open Dag ADO Den Haag
Tekst & fotografie Onno "Berserk" Wieringa & '13 Crew' / www.madnessphotography.nl De Harley-Davidson Experience Truck aanwezig tijdens 
de Open Dag van voetbalclub ADO Den Haag, 
bij het Kyocera Stadion in Den Haag op zaterdag 13 juli

Het team van Harley-Davidson Den Haag bij het standbeeld van topvoetballer Aad Mansveld

Meer tekst & foto's na de 'Jump-Break' - 'Meer-Lezen'
Prachtig weer zorgde voor een extra uitgelaten stemming en het terrein rond het stadion werd algauw een gezellige drukte. Naast het podium had Authorized Harley-Davidson Dealer Den Haag de Harley-Davidson Experience Truck neergezet. Een imposante nieuwe truck, waar in de oplegger kennis kan worden gemaakt met de nieuwste Harley-Davidson Clothing, Parts & Accessories. Uiteraard stonden ook nieuwe modellen bij de truck, enkele gecustomizde H-D’s en de ‘Jump-Start’, waar mensen zonder enige ervaring kunnen voelen hoe het is om op zo’n geweldige machine te rijden, zonder dat de motor zich verplaatst. De motor staat vast, maar toch kan je alle handelingen, zoals starten, schakelen en rijden ervaren. Erg leuk voor mensen die graag ‘het gevoel’ eens willen beleven.

Heel veel optredens van Cheerleaders in alle maten en soorten!

Er werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt en het team van H-D Den Haag hielp enthousiast mensen die vragen hadden en op de Jump-Start H-D de Harley-beleving wilden ervaren. De jongste supporters van ADO waren er als de kippen bij om op zo’n echte Harley-Davidson te kunnen zitten en trotse ouders vereeuwigden hun kroost op de foto. “Eeen mooie kans om veel mensen eens kennis te laten maken met Harley-Davidson,” aldus Edward Posul van H-D Den Haag, “Het is een grandioos gezellige dag en we hebben al veel mensen in de truck gehad!” 


“Onze Open Dag is echt weer een feest!” zo joelen luidruchtig vele jeugdige supporters die al vroeg naar het stadion van ‘hun’ club ADO Den Haag zijn gekomen. 
Met over de hele dag genomen zo’n 10.000 bezoekers, is de Open Dag van ADO zeker een succes te noemen. De velen daarvan die bij de Harley-Davidson Experience Truck een kijkje kwamen nemen, waren onder de indruk; van de modellen, de uitstraling, maar ook waren zij vaak aangenaam verrast door prijzen, die vaak vele malen lager waren dan zij gedacht hadden.


'Even goed kijken hoe die meiden dat doen, dan kan ik dat later ook!'Beentjes van de vloer

 

H-D heeft aantrekkingskracht op iedereen die van tweewielige voertuigen houdt...
         


Patricia, 24 lentes jong, vindt een H-D ‘Gaaf om te zien’. Ze heeft nog geen motor, maar is zeker van plan een Harley te kopen. “Zoals dit model, de Softail, die vind ik het mooist!” Ze vindt het een leuk idee van H-D, zo bij ADO!


 


 

De 35-jarige Maurice komt net aangelopen, “ik werd aangetrokken door de mooie presentatie van het merk!’ zo vertelt hij. Hij is direct helemaal weg van de Fat Boy die in custom uitvoering voor de H-D Truck staat. “Wild en bruut. Ik heb sinds twee jaar een Kawasaki, maar ik wil graag een H-D kopen.” Vertelt hij enthousiast, ondertussen verliefd naar de Fat Boy kijkend,  “Een verbouwde, laag met een brede achterband, mooi!”  

Jeroen ziet het gelijk zitten; “Die zwarte Sportster!” En hij vervolgt enthousiast, “Te gekke motor, wat een uitstraling! Ik reed al motor, maar de laatste tijd niet meer, het kwam er niet van. Maar nu ik deze zie overweeg ik serieus om een Sportster 883 aan te schaffen.”Grijnzend; “Harley-Davidson is muziek: Live to Ride!” “De Harley-Davidson Truck is cool, echt te gek. Goede plek zo naast het podium!” 


No comments:

Post a comment