Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday 12 June 2011

American Day Zeist 2011
                                            American Day Zeist 2011

De Tiende Editie van de  American Day Zeist werd ook dit jaar weer op het Vrijheidsplein georganiseerd. De Hells Angels MC Zeist, voormalig Confederates MC, maakten er ook dit jaar weer een mooie American Day Zeist van.

Bij Bar "The South" was het de hele dag gezellig druk
Rijen met coole custombikes op de American Day Zeist
Lekker shoppen, er zijn altijd weer leuke hebbedingetjes te koop!
Deze Mustang won de verdiende prijs 'Best Car'
De opkomst van het publiek was goed, iedereen was blij dat in deze tijd waarin het ene leuke na het andere leuke motorevenement wordt afgelast de American Day Zeist gewoon doorging. Onder een stralende zon kwamen honderden Harley’s de American Day Zeist bezoeken, dagjesmensen uit de omgeving kwamen ook in grote getale naar de  American Day Zeist en vergaapten zich aan de vele coole custombikes, prachtige Amerikaanse auto’s en op de terrasjes en uiteraard voor Bar “The South” van waaruit de  American Day Zeist wordt georganiseerd, was het een gezellige drukte.
Mooie Triumph
Opvallende Sportster Chop in oude stijl

Vele standhouders met biker goodies stonden er waar het kooplustige publiek lekker kon shoppen, de vele imposante Amerikaanse motoren en auto’s werden trots door de eigenaren tentoongesteld. De kids konden op de Tiende American Day in Zeist suikerspinnen smikkelen, de oudere jongeren kozen veelal voor een vette hap om die vervolgens met een biertje door te spoelen.  
Opgewonden wijzen de dametjes; 'Daar zou ik ook wel 's bij achterop willen!'Wel waren er kritische noten over de valse noten van de band te horen, alhoewel de mannen vol overgave en enthousiasme ‘s middags op de American Day Zeist speelden, klonk het af en toe behoorlijk vals en was de zanger zowel de toon als zijn stem kwijt.  Jammer, maar ook jammer was dat bij de prijsuitreiking de meeste prijswinnaars die op de American Day Zeist een prijs in de wacht hadden gesleept, al vroegtijdig vertrokken waren en het publiek teleurgesteld voor een leeg podium lieten wachten.Maar gelukkig was er de hele dag het komen en gaan van dikke Amerikaanse motoren en auto’s te zien en te horen, de eigenaren lieten de  American Day Zeist alweer voor de tiende maal succesvol verlopen!
Arjo, Ger en Jaco, het is altijd weer een hele eer om van deze heren een kiekje te mogen maken!Meer foto’s van de  American Day Zeist staan binnenkort op mijn site, www.madnessphotography.nl  en een leuke reportage vindt je binnenkort in Bigtwin Magazine.

Niet alleen de motoren waren fraai om naar te kijken, ook mooie benen met sexy kousen; een genot voor het oog... 

THANKS HAMC HELLAND, see ya next year at the American Day Zeist!


1 comment:

  1. Mooie plaatjes. Op http://www.slotstadnieuws.nl/?p=13921 staan er ook nog een paar.

    ReplyDelete