Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday 4 September 2011

Open Dag Hell's Angels Amsterdam, 3 september 2011

Door Onno “Berserk” Wieringa
Open Dag Hell’s Angels Amsterdam

Druk bezocht en beregezellig, zo mag je de Open Dag bij de Hell’s Angels in het kort omschrijven. Al vroeg in de middag was er zelfs voor de motoren nauwelijks parkeerruimte meer, stond de straat vol, de naastgelegen parkeerterreinen vol en auto’s moesten nog verder weg een plekje zoeken. De poort van het Hell’s Angels clubhuis aan de Wenckebachweg in Amsterdam stond wagenwijd open voor iedereen die de club eens wilde zien, een gesprek met een Angel wilde aanknopen en de sfeer eens wilde proeven.
Uw gastheer :Willem B.

Fred verwelkomt vrouwelijke gasten

Alleen maar blije gezichten!
Ondanks de negatieve berichtgeving van de laatste tijd waren er alleen maar vrolijke gezichten te zien. Veel mensen grepen de kans om nu eens zelf te komen kijken bij de roemruchte club. Niet alleen motorrijders, maar ook veel buurtbewoners en mensen die van ver waren gekomen zagen hoe de Hell’s Angels een goed verzorgde party gaven. En speciaal voor de kinderen was er ’s middags veel te doen en te zien; een groot springkussen, kabouterhuis, kleurplaten en tekenen, schminken, bellenblazen, en HAMCmember Fred was degene die voor de kids ballonnen opblies, uiteraard in de kleuren rood & wit! Maar ook aan de kinderen die de vreselijke ziekte hebben werd gedacht en er werd druk gecollecteerd ten bate van Kika. BACA (Bikers Against Child Abuse) was ook aanwezig tijdens de Open Dag van de Hell’s Angels Amsterdam en zij verkochten merchandise zoals shirts en speldjes.

BACA Stand

Fred blies de Rood & Witte ballonnen op
Speelgoed met 'n ... V8 !

Tekenen, schilderen, bellenblazen, er was van alles voor de kinderen om te doen
Springkussen voor de kids
Zal ik een foto van je maken, maak jij dan 'n foto van mij?!

Cool geschminkt!
Sommige kids zagen er wat ouder uit...
Op het buitenterras kon je lekker zitten en even een broodje eten en wat drinken. De Amsterdamse rapper RBdjan gaf een cool optreden en een Jet quad een hot optreden. Vooral de mensen die voor het eerst een Open Dag bij de Hell’s Angels Amsterdam bezochten, waren verbaasd over de relaxte en gezellige sfeer. Misschien zou het een goed idee zijn als alle zogenaamde ‘criminele experts’ en ‘deskundigen’ die nog nooit met de Hell’s Angels gepraat hebben, nog nooit in een clubhuis geweest zijn, laat staan met hen gereden en gefeest hebben, om eens een set ballen te kopen -die ze duidelijk niet hebben- en dan eens op bezoek te gaan bij MC’s zoals de Hell’s Angels en zelf eens te ondervinden hoe de levensstijl van de mannen is?! En dan een oordeel te vellen wat onderbouwd is op eigen ervaringen, in plaats van vermoedens en verhalen van ‘anonieme bronnen’?!
Lekker in het zonnetje op het buitenterras
In het clubhuis aan de bar
Broodje eten...

Rapper ARbdjan


Unu voor het HAMC A'dam clubhuis
Eind van de middag, als het rustiger wordt voor het clubhuis maar de zon gelukkig nog steeds volop schijnt, heeft President Daniel ‘Unu’ Uneputty even tijd om op de foto te gaan en wat te vertellen over de Open Dag van de Hell’s Angels Amsterdam; “We organiseren de Open Dag als sinds 2002, sinds we het nieuwe clubhuis hebben. De Support Party, die we vanavond hebben, sluit daar mooi op aan. Die wordt al sinds 1991 door ons gehouden. En altijd is het gezellig en komen er veel vrienden van de club.” Het is dus niet zo, zoals veel mensen denken, dat de Open Dag iets nieuws is!”   
Next generation Angel?

Met hartelijke dank aan de Hell’s Angels voor de gezelligheid en de gastvrijheid! L&R.
Meer foto’s van  de Open Dag Hell’s Angels Amsterdam 2011 binnenkort op de site; www.madnessphotography.nl                                                                                                           
Een verslag van  de Open Dag Hell’s Angels Amsterdam 2011 lees je  binnenkort in Bigtwin Magazine.

No comments:

Post a Comment