Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday 17 July 2011

Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet

Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet 2011
Zaterdag 16 juli organiseerden de Hells Angels North Coast in Harlingen de tweede HAMC North Coast Bike Show & Swap Meet.
Ondanks de grijze luchten kwamen begin van de middag al veel motoren in Harlingen bij de Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet aanrijden. Alle merken en alle types motoren zijn er welkom en algauw stond de straat voor het clubhuis vol. In het clubhuis speelde al een live band en binnen waren diverse stands zoals HAMC Supportwear en een tatoeëerder. Zowel bij de bar beneden en boven was het al lekker druk. Buiten was het terrein om het clubhuis ingericht met vele stands waaronder Mutha Choppers uit Bolsward, Harley Trike World uit Scheemda, de Christian Motorcycle Association en ook vele andere stands met onderdelen, kleding en bikergoodies stonden er. Achter het clubhuis konden de tentjes opgezet worden voor de vele bezoekers die wijselijk (het kan er nog wel ’s laat worden…) bij de Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet bleven kamperen.
HAMC Supportwear
Inkt kleurt het leven!
Mutha Choppers had veel coole onderdelen bij zich www.muthachoppers.com

Harley Trike World uit Scheemda
Mutha Choppers sponsorde de Bike Show

Sander en Jan houden wel van een feestje

Binnen en buiten was het gezellig druk

De CMA was er ook met een stand
Eind van de middag werd de uitslag van de Bike Show bekendgemaakt. Een onafhankelijke jury had na rijp beraad uit de rijen motoren (iedereen die met zijn motor de Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet in Harlingen bezoekt doet automatisch mee met de Bike Show) de winnaars gekozen.
Oude stijl hardtail Shovelhead
Coole mini Custom!

De straat liep al vroeg in de middag vol

Mooie trike

Gelukkig zijn ze in Friesland niet bang voor een regenbuitje en waren er ondanks de slechte weersvoorspellingen toch vele coole custombikes naar de Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet in Harlingen gekomen. De trofeeën, mooie bekers met inscriptie, waren door Mutha Choppers beschikbaar gesteld. Er waren vijf verschillende categorieën; Best Custom, die werd gewonnen door Rudolf met zijn Oranje Softail, Best Paint, die kreeg Ernst met zijn radicale Bozzie’s Bike, Best Chopper ging naar de Racy Look Evo van MC PB lid Frank, Jacob won met zijn Old Skool look Sportster, en Best of Show werd de indrukwekkende Twin Cam High Neck van Henk, HAMC North Coast.
Rudolf; Best Custom
Ernst; Best Paint
Frank; Best Chopper
Jacob; Best Old Skool
Henk; Best of Show (de motor dan he...)
Met gepaste trots werden de bekers in ontvangst genomen. Uiteraard moesten de prijzen ‘rijdend’ opgehaald worden, dus elke winnaar moest de motor starten. Met veel herrie en rookwolken uit de veelal open uitlaten  werden de motoren en eigenaren in het clubhuis voorgesteld aan het publiek.
Flying Eagles MC officieel 81Supportclub

Na de prijsuitreiking maakte Hans van HAMC North Coast bekend dat MC Flying Eagles officieel 81supportclub is geworden. De uit het Groninger land afkomstige leden waren zichtbaar blij en trots om de Red & White Supportkleuren te mogen dragen.
Flying Eagles leden zijn blij met de nieuwe status van 81Supportclub
Nog meer reden dus om het feest in te zetten wat na de  Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet begon, terwijl intussen de buien in alle hevigheid losbarstten. Degenen die met de motor nog naar huis moesten mochten de regenkleding aantrekken… Maar voor het zover was werd eerst nog in het clubhuis de party tot in de kleine uurtjes voortgezet!

Meer foto’s van de  Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet binnenkort op de site; www.madnessphotography.nl                                                                                                           Een verslag van de Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet lees je binnenkort in Bigtwin Magazine.
Met hartelijke dank aan de Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet voor de gastvrijheid! www.hellsangelsmc.nl  
Sander houdt wel van een 'beetje' kinky...

In de regen weer naar huis, maar wel met een mooie beker!

                                                       Thanks HAMC North Coast
and see ya next year at the Hells Angels North Coast Bike Show & Swap Meet

No comments:

Post a Comment