Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday 3 July 2011

Opening Hyperpro Suspension Technology Werkendam

Door Onno “Berserk” Wieringa
Opening nieuw pand Hyperpro Suspension Technology Werkendam

Op zaterdag 2 juli werd feestelijk het nieuwe pand van Hyperpro Suspension Technology in Werkendam geopend.


Op zaterdag 2 juli stonden er zelfs al vele bezoekers te wachten tot de klok tien uur sloeg, het moment waarop Hyperpro http://www.hyperpro.com/ zou openen. Met een gezellig openingsfeest werden de deuren van het nieuwe multifunctionele gebouw van Hyperpro op twee juli geopend. Dit puur Hollandse bedrijf heeft in Werkendam het afgelopen jaar hard gewerkt om een pand te realiseren, dat de capaciteiten heeft om de groei van dit bedrijf te waarborgen. Hyperpro Suspension Technology ontwikkelt, produceert en verkoopt haar vering-componenten (stuurdempers, schokbrekers en veren) al meer dan 15 jaar in eigen beheer en verkoopt deze wereldwijd. Bijna elke motorrijder kent Hyperpro dan ook en velen hebben componenten of volledige veersystemen van Hyperpro op hun motorfiets.

 

 
Veel motorrijders hebben de weg naar het Hyperpro Service Center in de afgelopen jaren al gevonden om hun motorfiets te voorzien van de nodige vering, of om de motorfiets af te laten stellen. Een goede wegligging en het optimaal kunnen benutten van de remkracht begint bij het veersysteem, waardoor je motor beter reageert en veiliger is. Goede veren en andere componenten zoals schokbrekers zijn dus erg belangrijk. En daar zijn ze bij Hyperpro Suspension Technology specialisten in.  
 

Hyperpro had alle belangstellenden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het nieuwe pand. In het bedrijf werden rondleidingen gegeven en de bezoekers konden zien hoe het bedrijf nu gehuisvest is, een kijkje nemen in de magazijnen, de R&D en assemblageafdelingen, kantoren en trainingsruimtes van Hyperpro.

Uitleg tijdens de rondleiding

 
 

Allerlei feestelijkheden en activiteiten tijdens de Opening van Hyperpro Suspension Technology waren er, zowel binnen als buiten. Zoals een spectaculaire stuntshow verzorgd door het Belgische stuntteam Bleuk http://www.bleuk.be/ op hun Kawasaki’s met als gastrijder jongedame Kim die het net als de jongens van Bleuke fantastisch deed! De meest maffe en coole stunts haalden zij, vaak gelijkertijd, uit en de geur van ‘burning rubber’ was weer een plezier voor de neus! Het nieuwe pand van Hyperpro Suspension Technology verdween soms zelfs in een dikke rookwolk als de heren en jongedame de achterbanden goed lieten voelen wie er de baas was…  
 
 
Kim houdt 'm omhoog!
Even lekker zitten...
Ochtendgymnastiek
 
Yeah, smoke 'm Baby!
Team Bleuke en gastrijder Kim

http://www.karros.nl/     Kim heeft er zin in!
Ook veel bedrijven lieten tijdens de opening van Hyperpro Suspension Technology in Werkendam hun producten zien zoals Bike P&R, gespecialiseerd in bevestigingen van navigatiesystemen op motoren. Zij maken high-tech navigatiesteunen voor alle denkbare merken en types motoren, ook en vooral voor custombikes.

Bike PenR specialist in navigatiesteunen http://www.bikepenr.nl/
Vraag je dealer eens (zij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren) als je een mooie, nauwelijks zichtbare steun voor je navigatiesysteem wilt hebben. Laser uitlaten en het motorblad Moto 73 waren er ook met een stand.
Sjaak Lucassen, met veel humor vertelt hij zijn avonturen
Ademloos hingen de bezoekers aan de lippen van avonturier Sjaak Lucassen die zijn verhalen vertelde en veel mooi foto- en filmmateriaal liet zien. Hij maakte met zijn Yamaha R1 een wereldreis en deed daar liefst vijf en een half jaar over. Hij deed 75 landen aan en reed op zijn R1 ruim 250.000 kilometer. Zijn boek daarover; ‘Leven op twee wielen’ – ‘Tijd is mijn Vriend’ en de op dvd uitgebrachte film zijn ongekend mooi en iedereen die ook maar een beetje van motoren houdt moet ze beslist eens zien. Geloof me, echt een aanrader, ook als je niet van sportmotoren houdt! (te bestellen op www.sjaaklucassen.nl 


Enkele motorclubs zoals de Suzuki Bandit en Kawasaki club waren aanwezig bij de Opening van Hyperpro. Een prachtige Benelli en een MV Augusta kregen terecht welverdiende aandacht; prachtmachines!
Prachtige Italiaanse klassiekers; Benelli en MV Augusta

Om in de Italiaanse sfeer te blijven, op de bovenverdieping van Hyperpro had Herman Jolink, al zesendertig (!) jaar enthousiast dragracer, zijn Top Gas Ducati dragbike tentoongesteld. Vurig en vol passie vertelde hij verhaal na verhaal doorspekt met anekdotes aan alle belangstellenden over het dragracen.
Herman Jolink met zijn Ducati Dragbike

Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om de vering van hun motor goed te laten afstellen

Veel mensen maakten gebruik om hun motorfiets tijdens de Opening van Hyperpro een gratis vering check te geven en af te laten stellen. De dag vloog om en gelukkig bleef het droog en kwam zelfs de zon regelmatig even tussen de wolken door een kijkje nemen. Wij wensen Hyperpro veel succes in het nieuwe onderkomen!

Meer foto’s van de Opening van Hyperpro binnenkort op de site www.madnessphotography.nl  
Een verslag over de Opening van het nieuwe pand van Hyperpro lees je binnenkort in Bigtwin Magazine.
Met hartelijke dank aan Hyperpro voor een gezellige dag! http://www.hyperpro.com/  

No comments:

Post a Comment