Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Monday 23 January 2012

Oldtimer Beurs en Airbrush Show Autotron Rosmalen 2012

Oldtimer Beurs en Airbrush Show Autotron Rosmalen 2012


Tijdens het weekeinde van 14 & 15 januari was het weer genieten van oude motoren, onderdelen en alles wat ermee te maken heeft. Tijdens de Oldtimer Beurs en Airbrush Show in het Autotron in Rosmalen waren er weer vele liefhebbers op zoek naar een onderdeel, kwamen kijken naar een van de vele bromfietsen en motoren en keken hoe vakmensen restauraties uitvoeren. Voor de liefhebbers van Harley-Davidson, Indian en Triumph en dergelijke was het aanbod mager, slechts enkele stands boden iets van deze roemruchte merken aan. In een gezellige sfeer liep iedereen op de Oldtimer Beurs en Airbrush Show in het Autotron in Rosmalen rond te banjeren, te kijken, te praten en te snuffelen tussen de vele stands met onderdelen en documentatie. Enkele oude fraaie Norton’s en een verdwaalde Adler stonden tussen de kramen, een Indian en wat oude BMW’s, het zijn allemaal stukjes geschiedenis, prachtig.




Op de vide was de Airbrush Show, waar artiesten op canvas, papier, metaal en op de gekste materialen en voorwerpen hun creativiteit met kleuren en vormen lieten zien. Van strak spuitwerk wat soms wel een foto leek tot surrealistische afbeeldingen en de gekste dingen als cartoon tekeningen en portretten. Waanzinnig knap hoe met airbrush gewerkt wordt, hele landschappen en soms kleine details worden door deze kunstenaars voor motorliefhebbers op benzinetanks en helmen aangebracht. Maar ook schilderijen, bodypaint en motorkappen van auto’s werden gebrushed, de mogelijkheden lijken onbegrensd. Vele bekende artiesten uit binnen en buitenland waren aanwezig en wisten het publiek te boeien.   



In de Expo hal werd tijdens de Oldtimer Beurs en Airbrush Show in het Autotron in Rosmalen een expositie van bromfietsen goed bezocht. Merken als Sparta, Puch, Tomos, Kreidler, Zündapp en en stonden er, de Jawa club, de  Veteraan Motoren Club en de RHC – Rijwiel Hulpmotor Club waren met stands aanwezig, maar ook grote jongens als dikke zescilinder Honda CBX’en stonden bij de CBX Club in allerlei uitvoeringen. De Road Rocket café racer club had een mooie stand waarin vetkuiven, rock ´n roll en leren jacks een fraaie omlijsting voor de Engelse café racers vormde. Bij de Indian Club stond een mooie Scout en zo de hal van de Oldtimer Beurs in het Autotron in Rosmalen door lopend, kreeg je echt het gevoel van ‘vroeger’ weer te pakken. Heerlijk, die nostalgie, denkend aan je eigen jeugd, met snelle brommers, zelf gebouwde chopper creaties en de politie op je hielen…. Gas, gaan zo hard als je kon, de adrenaline schoot door je aderen en als je weer ’s in een steegje heel stilletjes stond te wachten tot de smerissen verdwenen waren, wist je weer dat je morgen een stoer verhaal op school kon vertellen!



Meer foto's binnenkort op www.madnessphotography.nl

No comments:

Post a Comment