Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Saturday 1 October 2016

Nationaal Veteraan Treffen Woerden 2016

Nationaal Veteraan Treffen Woerden 2016

Elk jaar wordt het drukker - elk jaar schijnt de zon uitbundiger. Het Nationaal Veteraan Treffen op het Exercitieveld in Woerden blijft maar groeien en niet allen het veld en de weg eromheen stonden stampvol motoren en bromfietsen, ook in de straten in de omgeving stonden rijen en rijen oude tweewielers geparkeerd.


 

De medewerkers van het NVT waren de hele dag druk om alle bezoekers en hun motoren te begeleiden en een plaatsje te vinden. Het veld was weer als vanouds; een groot rijdend museum waar de gekste, meest bijzondere en vaak zeldzame voertuigen zich als een ode aan het verleden presenteerden. 

 Meer tekst en foto's na de jump-break!


Individueel of in clubverband, groepjes vrienden, de stroom tweewielers leek maar niet op te houden. De tientallen kraampjes met onderdelen, gereedschap en documentatie deden goede zaken, de vele stands van allerlei clubs gaven info over 'hun' merk of type, variërend van oude Indians tot dikke Honda zescilinders. Solexrijders met lange leren jassen, Puch en Tomos getooid met vossenstaart, Engels café racer geweld met witte sjaaltjes en stofbrillen, oude zijspannen, Vespa liefhebbers en ringdingdingding, daar kwam ook een oude Jawa Oilmaster het gezelschap versterken. Authentieke Harley choppers, palmboompjes-op-het-strand special paint op een oude Honda, alle tijdperken, types, merken en soorten tweewielers waren aanwezig op het Nationaal Veteraan Treffen. 

Anton en Piet kletsten de deelnemers aan de bekende Kaasrit het podium over en zo was er de hele dag tweewielerplezier voor iedereen. Ook de 26ste editie van het Nationaal Veteraan Treffen in Woerden 2016 was weer een topdag!

Tekst en fotografie Onno "Berserk" Wieringa. 

Kijk voor alle 125 foto's van het 
www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2016!

No comments:

Post a Comment