Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Tuesday 12 July 2016

HarleyDag Woerden 2016

HarleyDag Woerden 2016
Weer de gezelligste en de drukste!HarleyDag Woerden 2016

Wat ooit bescheiden in 2000 begon als Harley Dag Woerden, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Harley Happenings in Nederland. De zestiende keer, ‘Sweet Sixteen’ deed ook ditmaal niet onder voor de vorige edities. En hoe ze het voor elkaar krijgen weet niemand, maar elk jaar is het mooi weer!  De set-up en indeling is eigenlijk vanaf het begin hetzelfde, het is de basis waarop Harleydag Woerden elk jaar succesvol op voortborduurt, en entertainment zoals muziek en stuntrijders zijn  elk jaar heel verschillend, zo was ditmaal trialkampioen Alex vd Broek te gast en elke keer weer is het prachtig om te zien hoe hij deskundig de meest moeilijke obstakels met zijn motor overwint! 
 


Het eens zo kleine team is inmiddels uitgegroeid tot bijna 100 man. ‘Het wordt steeds moeilijker om aan de regels te voldoen, we moeten steeds meer voorzorgsregels treffen en de eisen waar Harleydag Woerden aan moet voldoen, worden elk jaar lastiger,’ aldus de medewerkers van Harley Dag Woerden, “we begonnen ooit met een paar man, nu hebben we al bijna 100 mensen die hier hun best doen om het voor iedereen gezellig en veilig te maken!” Gelukkig is er nog nooit iets voorgevallen en is de burgemeester ook erg enthousiast over de Harleydag Woerden. Enthousiast als altijd liet Ruud van Zodiac, de nieuwste producten zien. 
 

 
Niet alleen Harleys komen die dag naar Woerden, op en naast het Exercitieveld staat er rijdt van alles, oude motoren, nieuwe sportmodellen, Triumph’s, Ducati’s, BMW’s, maar ook veel Japans spul, van origineel tot cool ombebouwde fietsen. Het veld kon de drukte niet aan en de hele ringweg stond in de middag ook tjokvol met motoren. En dat alles in de gezellige en vriendschappelijke sfeer waar HarleyDag Woerden om bekend staat!

Alweer bedankt voor een gezellige dag!      

Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa

Bekijk alle 110 foto’s van de HarleyDag Woerden 2016 op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2016
Binnenkort een artikel van de Harley Dag Woerden 2016 in Bigtwin Magazine


 


Iedereen kwam eropaf, was het echt waar? Was Richard ECHT aan het werk?!? 
Jazeker, hij heeft bijna 5 minuten gepoetst! Bij de vraag of hij het ook nog even op het podium wilde laten zien antwoordde hij moe maar voldaan, "Nee, dit is echt weer genoeg voor vandaag!"


Harley-Davidson Amsterdam was ook met een grote stand aanwezig
Fans, echte fans die maar mij zwaaiden!


 
Tot volgend jaar op de Harleydag Woerden 2017!
1 comment:

  1. Zonde dat de Harley dag niet meer in Breda mag. Vond het toch altijd prachtig om te zien.

    ReplyDelete